Подобрете сексуалния си живот с пет лесни стъпки

Подобрете сексуалния си живот в пет лесни стъпки

Качеството на сексуалния живот е една от темите, за които не се говори лесно. Обикновено проблемите се обсъждат само с близки приятели или приятелки или се търси информация онлайн.

Истината е, че в един или друг момент всеки един от нас може да попадне в ситуация, в която не е удовлетворен от качеството на любовния си живот и едно от първите неща за неговото подобряване си остава да си го признаете и потърсите помощ.

Причините за влошаване на качеството на преживяванията в кревата могат да са много и различни. Обикновено те се свързани с понижено либидо при двата пола, еректилна дисфункция или други проблеми на сексуалното представяне.

Добрата новина е, че има много лесни начини за подобряване на любовния живот, които се препоръчват от международни експерти по сексология.

Редовни упражнения

Представителите и на двата пола трябва да правя редовни упражнения, защото те стимулират кръвообращението. Препоръчва се дамите редовно да правят упражненията на Кегел за стягане на тазовите мускули, които имат повече от една положителна страна.

Наблегнете на дребни безкостилкови плодове

Горските плодове подобряват сексуалния живот

Добавете към дневното меню задължителна порция дребни безкостилкови плодове, защото те са богати на цинк, а той е един от важните за здравето елементи. Редовната консумация на берита ще стимулира организма ви не само към производството на антиоксиданти, но и към секрецията на полови хормони, а хормоналният баланс е ключов за либидото.

Консултация с лекар

Не пропускайте да си направите редовните годишни профилактични прегледи, защото профилактиката е в основата на доброто здраве. Един от водещите фактори за появата на еректилна дисфункция или импотентност може да е диабетът, а все още има много хора с това заболяване, които не подозират, че са болни от диабет.

Отървете се от умората

Подобрете сексуалния си живот с пет лесни стъпки

Ако се чувствате постоянно изморени и само се чудите как да легнете да поспите, напълно естествено е да не нямате особено желание за интимност. Причините за постоянната умора може да са много и различни - от прекалената употреба на въглехидрати, до стрес и недоспиване. Променете начина си на хранене и живот и скоро ще усетите положителна промяна и в любовния си живот.

Афродизиаци

Понякога за да се разпали голям огън, е необходима една малка искра. Затова не се притеснявайте да използвате естествени афродизиаци, които биха могли да ви вкарат в правилното настроение.

Подобрете сексуалния си живот с пет лесни стъпки

Ако сексуалният ви живот се нуждае от стимул, заложете на продукти с високо съдържание на цинк. Диетата ви трябва да включва също и храни, с богато съдържание на L-аргинин.

Добавете към обяда или вечерята си екзотично ястие със стриди, които са всепризнат мощен афродизиак. В случай че не сте големи любители на стридите, опитайте да приповдигнете настроението с билки, като подходящи за повдигане на либидото са радиолата и сибирският женшен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати