ezine.bg»Статии»Интимно»Какво мразят мъжете в леглото

Какво мразят мъжете в леглото

ГеновеваГеновева
Копирайтър
443317
Какво мразят мъжете в леглото
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Какво мразят мъжете в леглото, е въпрос, на който само един мъж може да отговори, но ние като жени все пак имаме някои наблюдения.

Мъжете мразят в леглото да отговарят на въпроси, особени такива от сорта на Обичаш ли ме? , Харесва ли ти? , Имаш ли си друга? и други такива въпроси, които ще ги разконцентрират, и въпроси, на които е нужно да се отговори внимателно.

Като цяло мъжете мразят да говорят в леглото за каквото и да е, особено за чувства и лични неща.

Друго, което мразят мъжете в леглото, е нещо, което може да ви стори невъзможно, но е много важно, и това е лошата хигиена. Хигиената в леглото е на първо място за силния пол, никога не забравяйте това.

Мъжете мразят също така да са отблъснати в леглото - не си играйте с тях. Ако ги предизвикате и в един момент просто решите, че е време да станете от леглото, се подгответе за война, защото мъжете наистина много мразят тези женски номерца.

Има някои секс пози, които мъжете не предпочитат и не харесват - основно мачовците харесват жената да е отгоре, но това е индивидуално и за тези неща партньорите е необходимо да се разберат помежду си.

Освен че е добре да спазвате добра хигиена и да не плямпате много с мъжа в кревата, друго, което мъжете мразят в леглото, е да ги прекъсват. Това е факт, който никой не може да отрече, затова не прекъсвайте никога мъж в леглото.

Какво мразят мъжете в леглото

Нещо, което мъжете наистина мразят - никога не допускайте да изречете нещо подобно - да го сравнявате с бившия си партньор. Има хора, които харесват понякога да им казват колко по-добри са от другите, но мъжете не са от тях. Те много мразят жените да се сещат за бившите си партньори, когато са в леглото с настоящия. Това може изключително много да накърни мъжкото самочувствие, така че никога не правете грешката да споменавате нещо за бившия или този преди него. Забравете за това, дори и да ви пита той самият.

В леглото мъжете са може би по-чувствителни от жените и те много държат мацките да си мислят само за тях и да се чувстват удовлетворени. За мъжкото самочувствие е изключително важно и от значение жената да не си мисли за този, с когото е била преди.

И накрая нещо, което представителите на силния пол винаги усещат и ненавижда, е жените да се преструват и да преиграват в леглото. Това не е необходимо, затова се дръжте естествено. Мъжете винаги усещат, когато не се държим нормално и това може да предизвика някакво объркване или съмнение помежду ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest