ezine.bg»Статии»Интимно»Разбери каква е връзката ти според начина, по който се целувате

Разбери каква е връзката ти според начина, по който се целувате

1 от 5 Снимки

1. Целувка, при която докосвате съвсем леко устните си


Смята се, че тя най-често се практикува от нови партньори, които все още се опознават. Те едва допират устните си в целувка, тествайки дали между тях ще се запали искрата. Ако това се случи – тогава целувките със сигурност ще станат повече и с по-голяма страст. При партньори, които имат дълга връзка, този тип целувка пък е начин да се поздравят при среща. Вместо например да изрекат „Здравей, обичам те“, те просто леко докосват устните си.

Начинът, по който се целувате с партньора си, може да издаде много за вашата връзка и характера на отношенията ви с любимия.

Човешките устни имат повече нервни окончания от която и да била друга част на тялото ни. Затова не се изненадвайте, че целуването е едно от най-приятните усещания.

Особено между влюбени. Когато се целуваме, организмът отделя допамин, серотонин и окситоцин – хормони на щастието, които ни карат да се чувстваме обичани и в щастлива еуфория.

Целувката може да бъде индикатор за силна страст или пък за вледеняване на отношенията. Ето какво значат различните видове целувки и как те издават дали сте щастливи или нещастни един с друг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати