Съветът на експертите: Кои са най-добрите места за секс?

Секс игри

Повечето двойки стандартно предпочитат спалнята, когато става въпрос за интимни ласки. Въпреки това, експертите са категорични, че тя не е най-доброто място за секс. Те съветват да опитате на различни места, за да повишите либидото си и удоволствието от интимното общуване с партньора. Ето кои са най-добрите места за секс според експертите:

Секс в асансьора

Може да ви звучи налудничаво, но според експертите сексът в асансьор води до голяма възбуда и удоволствие. Рискът, да бъдете хванати увеличава страстта и желанието.

Секс в кухнята

Секс в кухнята

Според изследванията секса върху пералнята, по време на центрофуга е изключително възбуждащо за повечето жени. Експертите съветват да не се ограничавате само с бялата техника. Може да изпробвате върху масата, стол или кухненски плот.

Секс на плажа

Вероятно ви се е случвало по време на лятната си почивка да забършете някое гадже. Не бързайте да го водите към спалнята. Няма нищо по-романтично от това да правите любов на фона на шума от вълните и светещата луна. Изберете глухо и тихо място, ако се притеснявате. Добра идея е да имате одеялце или нещо, което да постелете на пясъка, за да не се стигне до охлузена кожа и полепнал навсякъде пясък.

Секс на планина или в гората

Къмпингът е добро място за секс

Няма нищо по-възбуждащо от секс сред природата. Щом попаднете на уединено място по време на планински преход или разходка, може да се възползвате от обстоятелствата и да потърсите храст или дърво или просто да го направите на тревата. За тези, които не са толкова авантюристично настроени, експертите препоръчват да си носят палатка или хамак.

Секс на работното място

Голям брой изследвания показват, че сексът на работното място е изключително възбуждащ. Изчакайте колегите да си тръгнат и ще имате пълната свобода да го направите, където пожелаете, включително и на бюрото на шефа. Добре е преди това да се уверите, че няма камери или да ги изключите, ако има такива.

Секс в колата

Кола

Експертите твърдят, че едно от най-възбуждащите места за секс е колата. Можете да опитате френска любов, секс на задната или предната седалка или върху капака на колата. Ако сте сред природата, няма никакъв проблем. Но ако се намирате в населено място, бъдете внимателни за случайни минувачи и хора, намиращи се в други спрели наблизо превозни средства. Задължително практикувайте секс, само при спряло превозно средство!

Секс на покрив на сграда

Доста добра идея е сексът на покрив, поради няколко причини. Първо, хората рядко се качват там. Второ – има гледка. Трето – романтично е и можете да подготвите обстановката предварително. Вино, свещи, меко одеяло. Задължително е обаче да съобразите плановете си с прогнозата за времето.

Секс във влак, самолет кола или лодка

Летище

Въпреки че хигиената на тези места не е особено добра, експертите твърдят, че сексът в превозно средство е изключително възбуждащ. По възможност си вземете билет за първа класа или наемете лодка. Ако въпреки всичко сте решени да го направите, следете да няма пътници и обслужващ персонал наоколо и когато ви се отвори подходяща възможност – действайте.

Секс в сено и в плевня

Има нещо привлекателно в селския туризъм и това е не само спокойствието и чистият въздух. Сексът в сено може да бъде изключително изживяване. Ако намерите уединена плевня или притежавате такава на село, не се колебайте да заведете партньора си там.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати