ezine.bg»Статии»Интимно»Нова мода – пишем смс-и, докато правим секс

Нова мода – пишем смс-и, докато правим секс

Нова мода – пишем смс-и, докато правим секс

Всеки сексолог и терапевт по интимните въпроси и проблеми би посъветвал някоя двойка, че разнообразието в сексуалния живот е предпоставка за по-доброто му качество и по-продължително удоволствие за двамата партньори.

Шепненето на мръсни и провокативни думички, сексапилно бельо, влизането в различни роли на медицинска сестра, пожарникар, властна господарка и т.н. за изпробвани и доказани методи за събуждане на желанието у жените и засилване мерака у мъжете.

На кой да му хрумне обаче, че интимните преживявания в кревата вече са съпроводени от нова мода – писането на смс-и. Според едно интересно проучване през последните дни, цели 10 процента от хората пишат текстови съобщения по мобилните си телефони, докато паралелно се отдават на сексуални удоволствия с партньора си.

Нова мода – пишем смс-и, докато правим секс

Резултатите от проучването сочат, че един от всеки 10 души под 25 години е изпратил поне веднъж съобщение от мобилния си телефон, докато прави секс. Странното и необичайно проучване е проведено от електронния сайт за пазаруване "Retrevo".

Крайната равносметка показва, че 6% от хората над 25 години е трябвало да напишат набързо някое съобщение по време на любовната игра.

Друг интересен факт от анкетата е, че 24% от участниците пращат съобщения, докато са под душа. Рекордните 49% от анкетираните пък използват мобилния си телефон докато се хранят.

Рейтинг

5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати