Тайната на страхотния секс

Тайната на страхотния секс

Добрият секс не е за предпочитане, ако той може да се преквалифицира в графата страхотен секс. За да се изстреляте на върха на екстаза заедно с любимия си човек е нужно едно единствено нещо – да накрате себе си и тялото си да се почувства абсолютно свободно и спокойно. Постигането на това състояние е възможно единствено ако повярвате в себе си, почувствате се самоуверени и дадете воля на чувствата, които ви изпълват. Ако това състояние на духа и тялото все още са недостижими за вас, има няколко прости правила, които е необходимо да овладеете по пътя към разкриването на дремещата у вас сексуална богиня.

Обичайте тялото си!

Тайната на страхотния секс

Всяка от нас има дребни или по-забележими несъвършенства по тялото си. Номерът е да забравите за недостатъците си и да се концентрирате върху това, което харесва у вас вашия партньор. Опитайте да се възпитате в духа на увереността в себе си като застанете пред огледалото и се опитате да видите онова, което възбужда любимия ви, щом ви погледне. Необходимо е да се концентрирате върху положителните страни на фигурата си, за да не губите енергия и време в оплакване на недостатъците си. В крайна сметка, ако мъжът ви ви харесва такава, каквато сте, за него няма да е от значение дали сте качили едно –две кила през последния месец.

Помислете за детайлите!

Дребните детайли в една романтична вечер с приятеля ви не са маловажни. Една такава подробност, която би играла доста във ваша полза е осветлението. Приглушената светлина засилва романтичната атмосфера, създава усещане за мистичност, уют и в крайна сметка подготвя ума, че „тук ще има секс”. Варианти има и то доста – запалете няколко деликатне свещи в различен размер, метнете червеникав шал или парче плат върху нощната лампа или просто се отдайте на романтиката с партньора си под лунната светлина. Бонусът за вас е, че при слабо осветление нито един недостатък в тялото ви не може да се забележи.

Настройте мозъка си за секс!

Тайната на страхотния секс

Предварителната мисъл, че след няколко часа ви очакват бурни любовни преживявания оказва голямо влияние априори върху настройката ви за по-късно. Колкото повече мислите за предстоящите удоволствия, толкова повече страстта у вас ще расте и ще изригне като вулкан, когато моментът настъпи. Опитайте се да пречупите мисълта за секс като една своеобразна любовна игра с вас самата. Пробвайте да почетете някои любовен роман, разгледайте еротично бельо, припомнете си палави секс пози от кама сутра...

Кажете „Не! ” на табутата

Тайната на страхотния секс

Както споменахме, необходимо е да освободите съзнанието си от всяко нещо, което му пречи да се отпусне. Ако искате невероятни сексулани преживявания, провокирайте ги – те няма как да дойдат сами, ако вие не направите всичко възможно, за да се случат. Когато настъпи моментът, отдайте се на всяко едно ваше желание. Притесненията, задръжките и мисълта „това е прекалено” нямат място във вашето съзнание. В любовта с любимия не бива да има никакви бариери, ако искате сексът между вас да достигне степен максимум.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати