Категорични знаци, че той вече не се интересува от теб

1 от 11 Снимки
Не ти прави комплименти

За да не стане грешка, веднага ще споделим, че следващите няколко реда касаят не младите момичета, които се чудят дали будят някакъв интерес в любимото момче, а онези жени, които вече имат дългогодишна връзка, но започват да си задават въпроси дали в нея чувствата са все още налице. Именно за тях ще посветим следните редове и ще има покажем няколко категорични знаци, че той вече не се интересува от тях.

1. Той прекарва колкото се може повече време извън семейното огнище. Предполага се, че дори и да не сте сключвали официален брак, е ясно, че под семейно огнище се подразбира дома, в който живеете и двамата. Факт, е че всеки един от вас има нужда от някакво разнообразие в ежедневието си и не е задължително да прекарвате всяка една вечер заедно. Може съвместно да излезете с приятели, вие да си отделите време за някое женско събиране или той да пожелае да пийне биричка по мъжки. Какво обаче бихте си помислили, ако той започне да излиза през вечер или дори всяка вечер. Това е от първите категорични знаци, че вие вече не сте му интересна.

2. Изобщо не се интересува от това как сте прекарали деня си, докато не сте били заедно. Дори да го наречем от уважение, а не от чисто любопитство е напълно нормално да се интересувате кой как е прекарал денят си. Когато подобен въпрос престане да бъде задаван, то вече не можем да говорим нито за чисто любопитство или някаква форма на заинтересованост от негова страна, нито за уважение.

3. Минал е вече месец, през който не ви е пожелал в леглото. Невсички мъже са много активни в леглото и има дори и такива, които можем спокойно да наречем по-скоро мързеланковци. Но не забравяйте, че и те си имат своите нужди и ако е изминал цял месец, през който той не ви е пожелал, то вероятно или съвсем вече не го интересувате, или вече си е намерил по-интересен сексуален обект от вас.

4. Забравя всички важни за вас поводи - рожден ден, 8 март или имен ден, годишнина от запознанство или брак и т.н. Факт е, че много мъже не помнят дати, нито пък обичат особено много да купуват подаръци за жени. Но ако не получите поне едно цвете за рожденния си ден, после за именния ден и накрая за годишнината си, това вече никак не е на добре. Поредният знак, че той вече не се интересува от вас.

Има и много други признаци, че той вече не ви харесва. Вижте останалите в горната галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати