Не правете това, ако сте във връзка отскоро!

Нова връзка

Всяко начало е красиво и вълнуващо, особено ако става въпрос за нова връзка, но това, което трябва да запомним е, че в любовта никога не трябва да се бърза.

Ако искате да се наслаждавате на отношенията си дълго, прочетете нашата статия за нещата, които не трябва да правите, ако сте във връзка отскоро:

1. Имайте собствен живот и не пренебрегвайте нещата, които сте обичали преди.

Когато срещнете своята половинка - не забравяйте за живота, който сте водили преди това. Не пренебрегвайте своите интереси, приятели и ангажименти, за сметка на това да се целувате на канапето.

Има си време за всичко и именно поради това не трябва да се отказвате от нещата, които винаги са ви карали да се чувствате добре.

2. Не скачайте в леглото още при първа среща.

Двойка

Не бъркайте страстта с любовта. Едва ли ще получите любов, а по - скоро задоволяване на плътските желания.

Това ще ви превърне в несериозен човек, който търси секс на първа среща. По-добре го избягвайте, ако сте във връзка отскоро.

3. Не прекарвайте уикендите си заедно, както и всяко свободно време.

Всеки има свои собствени интереси, хобита и е нередно да се оставят на заден план или да се изключат напълно. Всяка прекарана минута няма да ви даде перфектната връзка, а точно обратното.

Ще настъпи момент, в който това няма да е интересно заедно. Бързото ще си омръзнете с партньора. За да имате пълноценна връзка, е нужно всеки да има свои моменти, както и такива, които сте планирали и сте си заедно.

4. Не споделяйте абсолютно всичко, което е свързано с вашето минало.

Флирт

И по-конкретно: никога, когато сте на прага на нова връзка - не разказвайте за това колко добре ви е било с бившия, колко сте се обичали и какво всъщност сте преживели.

Това е тема, която трябва да прекратите набързо или изобщо да не я започвате, поне докато всичко е ново и не се познавате до такава степен.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати