Бельото издава сексуалността на жената

Бельото издава сексуалността на жената

Сексуалният тип и темперамент на жената може да бъде разпознат по бельото, което тя предпочита. Смята се, че цветът на сутиените и бикините й е отличен показател за това дали тя ще е разкрепостена в леглото или консервативна.

Достатъчно е да се види презрамката на сутиена й, която прозира под блузата или игриво се подава под презрамката на роклята й. Бялото бельо е предпочитано от традиционистките, за които единствената нормална поза е мисионерската.

Това е жена, която не приветства нови идеи в спалнята и си избира само една-две пози. Тя не иска да ги смени през целия си живот. Като цяло дамата, която предпочита бяло бельо, е доста досадна партньорка за всеки мъж.

Розовото бельо е любимо на жените тип Барби. Това е леснодостъпна мацка, комуникативна и с много богат сексуален живот. Но всъщност цялата й лесна достъпност е просто фарс, а зад имиджа на стилна и общителна мадама се крие комплексирана жена, която не се харесва.

Много е трудно да я убедите да прави секс на запалена лампа. Тя през цялото време ще мисли не за друго, а за това как точно изглежда и дали няма да забележите някоя излишна тлъстинка по нея. Жълтото и светлосиньото бельо е любимо на жени, които са с мъжки темперамент, без да са особено стилни.

В същото време обаче тя се срамува от собственото си тяло, затова от нея може да се очаква наистина страхотен секс, без съпътстващ стриптитйз или голи танци за възбуда на мъжа.

Червеното бельо е любимо на жените тип вамп. Те са страстни, дръзки, обичат бързия секс и експериментите в леглото. В нейното съзнание не съществуват табута и думи като „извратено” не са й познати.

С нея може да се опита абсолютно всичко – от тройка до секс игри пред куп хора и в същото време тя няма да изпита и грам притеснение. Черното бельо е характерно за дами, които имат доста агресия и малко желание за експерименти.

Също така те са скъперници откъм емоции. С тях не може да се говори за това дали наистина харесват секса или пък защо. Но затова пък те са изключително цинични, което се харесва на много мъже.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
жена ти
жена ти
17.12.2013 14:19
Все си мислех, че цвета на бельото ми се определя не от моята сексуалност, а от цвета на дрехата върху бельото, ама нейсе:)
И сега какво правим, като нося с еднакво предпочитание ВСИЧКИ цветове бельо?
6
0
баба ви
баба ви
05.06.2013 15:59
вземете напишете нещо смислено, че ще се отпиша от този сайт накрая, губите времето на хората, минавате всякакви граници, печелите ли нещо на всяко кликване в сайта, че продължавате с този спам, гледам повечето хора само ви хранят
5
0
Маргарита
Маргарита
05.06.2013 15:21
Това с бельото е пълна измислица, какво значи "смята се" - от кого се смята, кой е направил подобно изследване.
Иначе имате не-лоши статии, но не и тази.
4
0
Ина
Ина
05.06.2013 15:08
Всичките ви статии са пълни измишльотини, някакви всеобщи светски становища, които всеки аматьор може да измъдри. Поне добре ли печелите от сайта?
1
0