Познайте по брадичката дали му подхождате

Познайте по брадичката дали му подхождате

Край на дилемите дали сте подходяща за набелязания от вас мъж или не! Вече съвсем лесно може да разгадаете това само по външния вид на симпатягата, на когото сте хвърлили око.

Различните части на тялото се оказват сигурен белег, който може да определи дали бихте били подходящи партньори или е по-добре да преориентирате похотливите си намерения в друга посока.

Брадичката при мъжете е „издайникът”, който може да подскаже на дамата дали тя е тази, в която ще намери идеалната си половинка.

Познайте по брадичката дали му подхождате

Вгледайте се добре в долната част на избраника си – ако челюстта му е широка и изразена, това означава, че той търси жена, която лесно се оставя да бъде ръководена от него, по-пасивна и по-непретенциозна. Ако ли пък брадичката на конкретния представител на мъжкия пол е остра и издадена напред, то той иска да намери жена, която е инициативна и обича да поема нещата в свои ръце.

Подходяща за такъв тип е дама, която е активна и изобретателна в леглото и не се страхува да експирементира. При „мачовци”, които имат обичайна, ненатрапчива форма на брадичката дамите могат да са сигурни, че на тях им е нужна потайна и енигматична любовница, която не показва своите чувства и буди интерес с неизказаните си мисли.

Различните части на тялото говорят доста за сходството между партньорите. Ако формата на ушите на мъже и жената е сходна, то това е идеалната комбинация. Хората с малки уши, прилепнали към главата, най-често са доста изобретателни в кревата, а тези от нас, които имат щръкнали и големи уши, са неуморни любовници. Такива хора трябва да търсят партньор с криви крака, защото могат да са сигурни, че часове наред без умора ще упражняват сексуалните си фантазии.

Познайте по брадичката дали му подхождате

Оказва се, че мъж с нормален прав нос, не е сподходящ за дама с чип дихателен орган. Чувство на задоволеност у двамата рядко би се получило. Пръстите на ръцете също подсказват какъв партньор ви е необходим. Мъжете с дебели и месести пръсти предпочитат дами с подчертано пищни форми, а жените с тънки пръсти се заглеждат по едри мъже. Онези представителки на нежния пол, които имат пухкави пръстчета пък, предпочитат господа със слабо телосложение.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати