10 неща, които жените трябва да знаят за мъжете

10 неща, които жените трябва да знаят за мъжете

Има няколко основни неща, които ние, жените, често сме склонни да драматизираме, не приемаме, отхвърляме, когато става въпрос за взаимоотношенията с любимия ни мъж. В общи линии мъжката логика и поведение са елементарни и ако се научим да гледаме на нещата, които не ни харесват, на това ниво, ще можем по-лесно да разберем мъжа до нас, което пък от своя страна води до избягване на ненужни конфликти. Ето 10 прости неща за мъжете, които дамите понякога схващат иностранно:

1. Приятелет ви предпочита да излезе с приятели на бира, пред варианта да остане с вас. Няма нищо лошо и нередно в това. Мъжете се нуждаят от лично пространство, а срещите с приятели по чашка или гледането на футбол са „мъжка територия”, от която не трябва да лишавате партньора си, ако държите на него. Това, че предпочита компанията на приятелите си, не означава, че не ви обича, уважава и не държи на вас.

2. Мъжете мразят да пазаруват! Шопингът не е за тях, така че спрете да мъкнете приятеля си с вас по магазините. Дори едно пазаруване в хипермаркета може да го отегчи и да го накара да се почувства неприятно. Така, че – спестете му го. Не настоявайте мъжът ви да дойде с вас, за да види каква рокля сте си харесали. Ако изобщо няма желание, това направо би го влудило.

10 неща, които жените трябва да знаят за мъжете

3. И мъжете знаят, че кръшването в страни при силния пол е също толкова неприемливо, колкото и изневярата от страна на жените. Макар много от мъжете да смятат, че безбройните сексуални контакти при тях са белег за още по-голяма мъжественост, а аналогична ситуация при жените веднага лепва на дамите етикет „лека”, това е заучено правило, което в наши дни е само повод човек да си „начеше езика”.

4. Годишнини, рождени дни, 5 месеца от първата ви среща...всички тези дати затормозяват съзнанието на партньорите ни. Мъжете не намират за нужно да запомнят и да отбелязват като празник навършването на 6-те месеца, откакто сте правили секс за първи път. Рожденият ден на майка ви също рядко се запазва като дата в мозъка им.

5. Мъжете мразят въпроса „за какво мислиш? ”. Понякога това е в състояние да ги влуди. Опитайте се да разгадаете мислите на любимия си без да искате отговор на готово, ако толкова много в крайна сметка е важно за вас да знаете за какво мисли във всеки един момент.

6. Мъжете смятат, че са по-организирани, концентрирани и рационални от нас, жените. Оставете ги да си мислят така!

7. В отношението си към жената мъжете като цяло са праволинейни и рядко задълбават. Най-важното е нежната им половинка да е женствена. Всичко останало идва като последица от това.

8. Всяка от нас смята, че когато се съблече в леглото пред очите на приятеля си, той се концентрира върху недостатъците по тялото й. Не е така! Мъжът по-често се фокусира върху самата дама и не залита в досадни подробности.

10 неща, които жените трябва да знаят за мъжете

9. Няма значение дали е брюнетка или блондинка. Може червенокоса, рижа...за силния пол това не е от първостепенна важност. Разбира се, всеки има своите предпочитания, но това, че мъжът ви харесва блондинки, а вие сте брюнетка, не значи, че не сте „жената на живота му”. А и винаги може да се изрусите при добро желание...

10. И накрая едно просто правило, което нито една жена не трябва да забравя. Дама в обществото, мръсница в леглото и домакиня вкъщи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Едгар
Едгар
05.05.2015 23:19
Ето точно жена с такъв характер и начин на мислене бих желал да имам до себе си.И на драго сърце бих се постарал да е в небесата от щастие
0
0