Най-популярното място за секс е задната седалка

Най-популярното място за секс е задната седалка

Високите скорости повишават степента на разгорещеност. Не само количеството на адреналина, но и на сексуалния градус расте, когато се усети мирисът на моторно масло и рекорден километраж. Явно автомобилът като екстремна форма на удоволствие е предпочитано място за сексуални преживявания, защото задната седалка на колата беше обявена за безспорния фаворит при класирането на най-популярните места за секс.

Да се отдадеш на партньора си на пътна отбивка се оказа едно неизмеримо удоволствие според повече от 1 500-те души, които са взели участие в анкетата за най-атрактивни секс места. Пред възможността да правиш секс на задната седалка на автомобила си, спалнята изглежда като „детска площадка”.

Най-популярното място за секс е задната седалка

Автомобилът застана начелното място в класацията, като събра рекордните 80 % от гласовете на анкетираните. Отчетен е обаче един недостатък, а именно тясното пространство, което за мнозина се оказва проблем и повод за сексуални травми.

На последно място в списъка с най-популярните места за секс бе класирано мокрото помещение. Един немалък процент от запитаните предпочитат да интимничат с любимия или любимата си върхи центрофугата или сушилнята.

Най-популярното място за секс е задната седалка

По надолу към върховата позиция се нареждат още спалнята на родителите, палатката или кухненската маса. Около 42 % от накетираните не намират за никак лоша идеята да правят секс в градския парк, а близо 50% от хората признават, че натиралистичната горска атмосфера ги възбужда и са пробвали различни секс пози насред гората.

Ако се отдадете на сексуални изживявания в природна обстановка, не забравяйте да си вземете и спрей против насекоми, съветват патили. Малко по-нагоре в класацията изплува басейнът като едно от предпочитаните места за секс.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати