ezine.bg»Статии»Интимно»Правят нова виагра от храна за кози

Правят нова виагра от храна за кози

Правят нова виагра от храна за кози

Италиански учени са разработили алтернатива на прословутото хапче за сексуална възбуда - виагра, пишат руските медии.

Новият продукт е подходящ не само за мъжете, но и за жените. Екипът от учени начело с д-р Марио дел Грозната използвал древни китайски рецепти за направата на илача за либидо.

Експертите твърдят, че плевелите, с които се хранят козите, са идеалното средство за запазване и възстановявено на потенцията и либидото.

Според експерти, само в САЩ нарушение на еректилната функция възникнат при 18 милиона мъже, а 360 хиляди американски жени не получават оргазъм.

Правят нова виагра от храна за кози

В плевелите учените открили екстракт, който съдържа ензимите, отговорни за сексуалната активност. Тайната се крие в това, че ензимите представляват мощни инхибитори на ферменти, които контролират и подобряват притока на кръв към гениталиите.

В допълнение плевелите, с които се хранят козите, могат да удължат ерекция и да забавят еякулация в силния пол. Което пък от своя страна гарантира по-дълъг оргасъм при жените.

Козият афродизиак под формата на хранителна добавка е успешно тестван сред 1230 мъже и жени, които имат трудности в половия живот. Между другото, активната съставка на химическата структура прилича на препарата Силденафил, под чието кодово название е позната още виаграта.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати