Мръсна статистика за секса

Мръсна статистика за секса

4444

4444 на брой за жените, които англичанинът Джон Макперсън е успял да целуне в продължение на само осем часа. Това се случило на 8 март, деня на жената, а годината била 1985 година. Все още няма подобрение на рекорда, поставен от активния целувач от Острова.

57%

57% от жените на възраст между 15 и 49 години правят секс поне веднъж седмично.

620

620 е точната бройка на мъжете, с които е изпадала в интимни професионални или лични взаимоотношения американската порно актриса Хюстън. Ако си мислите, че това е броят на представителите на силния пол, които цял живот палавата Хюстън е приласкавала в леглото си по време на работа – лъжете се. 620 мъже са правили секс с порно дивата само за един от филмите, в които тя се снима.

251

Мръсна статистика за секса

251 мъже са изпаднали в интимни пози с една друга порно актриса – Анабел Чонг, и то само в рамките на един ден. По време на своя секс рекорд г-ца Чонг е била все още студентка!

10

10 са тухлите, които индианецът Пагали Бабу успява да постави върху члена си във възбудено състояние. Рекордният брой строителни тухли е стял върху пениса на индианеца за няколко секунди. Самият Бабу има самочувствието на човека с най-голям пенис в цял свят.

19%

19% от жените успяват да достигнат до оргазъм с партньора си в първата година от връзката им.

9%

9% от дамите достигат до върховата точна на удоволствие с мъжа си по време на секс едва на 10-тата година.

35%

35% от дамите в активна сексуална възраст никога не са получавали оргазъм или това се е случвало много рядко.

55% на 48%

55 на 48 е съотношението в проценти на сексуалното желание съответно в мъжете и в жените. Оказва се, че меракът за секс при силния пол е само със седем процента повече отколкото при жените.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати