Мъжете искат да се чувстват желани, колкото и жените

Мъжете искат да се чувстват желани, колкото и жените

Тезата, че мъжете са от Марс, а жените от Венера постепенно започва да се оборва и да губи от истиността си, в резултат на най-нови психологически проучвания върху мъжката психика от страна на специалисти. Оказва се, че в крайна сметка мъжете и жените не се различават толкова много, когато става връпос за взаимност и споделяне на чувства.

Последните специализирани проучвания са категорични, че за мъжете един малък изблик на нежност от страна на половинката им е достатъчен, за да се почувстват желани. Широко разпространено е мнението, че силният пол предпочита да се хвърли под завивките с някоя палава госпожица без задръжки и морални скрупули, която да му „вземе акъла” и да го остави без дъх.

Да, но не – истински задоволителният и запомнящ се секс за повечето мъже се крепи на едно единствено нещо. Всеки мъж би бил особено щастлив и удовлетворен от себе си в леглото, ако усети истинско желание и страст от страна на партньорката си.

Мъжете искат да се чувстват желани, колкото и жените

Това твърдение идва от анкета, според която цели 71 % от представителите на силния пол не могат да удържат възбудата си, ако видят и усетят, че тяхната партньорка умира от желание за тях.

Подобно на женската нужда да се чувства желана и ценена от любимия си, така и мъжете трябва да усещат истинската страст в приятелките си, за да са пълноценни в една връзка.

Специалистите съветват представителките на нежния пол да не чакат партньорите си първи да предприемат крачка към любовни ласки, защото това подсъзнателно вменява в тях усещането, че желанието за секс е едностранчиво.

Формулата да накарете партньора си да направи „чудеса от храброст” в леглото е проста – покажете му по ненатрапчив начин истинската си възбуда и желание да бъдете в обятията му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати