Под завивките не трябват много приказки

Под завивките не трябват много приказки

Когато лампите изгаснат и стане ясно, че чаршафите ще са единствените материи, които ще се докосват до телата, устните не трябва да правят нищо друго, освен да доставят наслада на партньора.

С други думи, когато стане време за секс, забравете за излишните приказки и действайте по същество. Не трябва да бърборите много много в леглото, ако искате сексуалният ви живот да върви добре и вие, и вашият любим да се радвате на задоволителен секс.

Този съвет не идва от някой научен експерт, но определено можем да наречем авторът на посланието специалист в интимните взаимоотношения, защото става въпрос за известната порно актриса Кармела Бинг.

Под завивките не трябват много приказки

Нейният богат професионален опит й дава самочувствието да може да се произнесе адекватно по темата за това какво трябва и какво не бива да се прави в кревата.

Според порно тигрицата мръснишките думички действат благоприятно върху сексуалното настроение на партньорите, но в определени граници.

Прекомерната им употреба има съвсем различен ефект, а кото последица от това се наблюдава изместване на фокуса на същинското задание на двамата партньори.

Не става въпрос за прекомерна и напрегната концентрация, разбира се. Необходимо е единствено да предизвикате възбудата с някоя друга разкрепостена фраза и да оставите нещата да се направляват сами.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати