ezine.bg»Статии»Интимно»Най-големите убийци на мъжкото либидо

Най-големите убийци на мъжкото либидо

Най-големите убийци на мъжкото либидо
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Много често се опитваме да решаваме дадени проблеми, без да знаем какво ги е предизвикало. Същото важи и за спада в мъжкото либидо. Предлагат се лековити билки и отвари, изготвя се определен хранителен режим или директно ни се изписват медикаменти. Не е ли по-добре обаче преди да тръгнете да решавате подобен проблем да разберете кои са най-големите убийци на мъжкото либидо?

1. Стрес

Стресът е навсякъде около нас. Освен че се сочи за главния виновник за зачестилите депресии, той често е отговорник и за убиване на плътските желания у един мъж и проблеми с ерекцията.

2. Недоспиване

Продължават да се водят спорове по колко часа в денонощието са необходими на човек, за да си отпочине, но така или иначе повечето специалисти твърдят, че за да се извлекат максимални ползи от съня, той трябва да е около 8 часа. А редовното недоспиване влияе негативно както на психическото, така и на физическото състояние. За мъжкото либидо то е пагубно.

3. Неправилен начин на хранене

Ниско либидо при мъжете

Небалансираното хранене може да доведе до най-разнообразни здравословни проблеми, включително и до убиване на мъжкото либидо. От начина на хранене зависят нивата на тестостерон, както и повишаване на теглото- истински убийци на либидото при мъжа.

4. Вредни навици

Доказано е, че вредни навици като прекаляване с алкохол, тютюнопушене, наркотични вещества или пък определени медикаменти могат да повлияят негативно на мъжкото либидо. Помислете къде може да се крие проблемът, защото подобни проблеми имат решение.

5. Неадекватно поведението от страна на сексуалния МУ обект

Често си мислим, че най-големите убийци на мъжкото либидо се дължат единствено на неговите собствени навици, ежедневни дейности или пък проблеми. Но истината може да е съвсем друга. Мъжът може да води напълно здравословен начин на живот, да се наспива, да спортува, да не пуши, да не пие, да се храни балансирано и пак да не му се получават нещата в леглото.

Проблеми с либидото

Дали тогава причината не се крие в жената? Защото не по-малко опасно за мъжкото либидо е жена, която също страда от липса на сексуално желание, вечно е намръщена, недоволна и кисела. Да не говорим и за такава, която би започнала искрено да се подиграва с мъжките проблеми в леглото. Надали има нещо по-убийствено от подобно поведение!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати