Най-честите секс проблеми при двойките

Най-честите секс проблеми при двойките
Бамбукова кутия за бижута с огледало-15%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
25.50 лв.
Виж ››

Един от основните ключови фактори за разбирателството и добрите отношения в една връзка е сексът. Точно по тази причина често интимните проблеми между двама души могат да доведат и до по-сериозни негативни такива и дори понякога да се стигне и до раздяла.

При всяка двойка един такъв по-труден период може да настъпи в различен етап от техните взаимоотношения - след година, две, пет, десет. Възможно е, разбира се, и никога да не се стига до такъв момент, затова този вид проблеми са доста индивидуални. Сексът не е просто физическа близост, чрез него може да се свържете на едно доста по-дълбоко ниво с любимия човек с нежни ласки, докосвания и целувки.

Появата на секс проблем може да е породен от различни причини. Ето някои от най-честите такива в интимните отношения при двойките, които отнемат от хармонията между тях.

Доста често единият от двамата партньори изпитва по-често и по-голямо желание за секс. Проблемът тук възниква, когато другият проявява нежелание в някои моменти поради липса на енергия, време, проблеми в работата, различни емоционални състояния - всички тези неща рефлектират върху либидото, както и храните афродизиаци. В такъв случай просто трябва да се обсъдят въпросните проблеми, затова говорете с половинката си, опитайте се да намерите решение на този проблем без излишни драми, защото тук в случая никой не е виновен.

Секс

Доказано е, че е при един доста голям процент при хората любовната игра действа възбуждащо и прави сексът след нея едно доста по-приятно и незабравимо изживяване. Опитвайте нови неща, разнообразете интимния си живот, за да не се стигне до момент на обвинения, че той е скучен.

Развихрете въображението си, за да доставите удоволствие както на половинката си, така и на вас самите. Липсата на сексуално желание най-често се наблюдава при дългогодишни връзки, затова поддържайте нивото на сексуално желание винаги.

Направете сексът приоритет във вашата връзка, не се опитвайте да намирате оправдания с липсата на време - време винаги има, въпросът е дали имате желание за това.

Появата на дете често води до проблеми в интимните взаимоотношения, при някои те започват дори още по време на бременността. Тогава вниманието на жената се насочва почти изцяло към този прекрасен момент от живота ѝ, а мъжът така остава сексуално незадоволен.

Затова тук отново е важно да говорите помежду си - комуникацията води винаги до намиране на решение на конкретния проблем. Говорете открито за проблемите в секса, той не бива да бъде тема табу - това е нещо напълно нормално.

Двойка

Вагиналната сухота при някои жени може да се окаже проблем, тъй като създава болезнен дискомфорт по време на секс. Консултирайте се със специалист в тази ситуация, който да ви насочи към правилното лечение.

Няма двойка, която е застрахована, че няма да премине в един момент през някой от тези често срещани проблеми. Тук ключът е комуникацията и откровеността между партньорите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати