ezine.bg»Статии»Интимно»Лицето на мъжа показва дали изневерява!

Лицето на мъжа показва дали изневерява!

Лицето на мъжа показва дали изневерява

Всяка една жена си мечтае един ден да е щастливо омъжена, да има прекрасно семейство и деца от любимия мъж. Това е напълно нормално и естествено желание, въпреки че далеч невинаги търсенето на любовта е лесна задача.

Важно е да сте особено внимателни и да не избързвате с вземането на важните решения в живота ви, особено ако познавате човека до вас прекалено малко. Все пак едва ли за 2-3 седмици можете да опознаете мъжа до вас, за да решите да имате деца.

Важна особеност, която е от значение за всяка жена е това нейният избраник да е верен, както и да я обича истински. Разбира се, че няма как да ви кажем конкретна рецепта, но все пак има някои признаци, че мъжът изневерява.

Далеч невсички жени могат да се похвалят с отлична интуиция, а и като цяло не могат да оценяват мъжете до себе си по външния вид. Истината е обаче, че чертите на лицето на мъжа могат да ви кажат много за избраника до вас.

Така например всеки се е сблъсквал с това, че виждайки даден човек, то просто си личи, че той е добър и мил. Без дори да го познавате, вие усещате това на интуитивно ниво. Така например хората казват, че мъжете със зелени очи са доста подозрителни и ревниви, със сини - много чувствителни. Прекрасен избор за верен и добър партньор са мъжете със сиви очи.

Според едно австралийско проучване мъжкото лице и чертите му издават много различни тайни за характера на притежателя си. Според неговите автори има пряка връзка между формата на лицето и неговата вярност. В изследването се доказва това, че мъжете с по-масивна челюст и изпъкнала форма на скулите, са доста по-склонни да наранят партньорката си и да изневерят.

Паралелно с това обаче при жените такава закономерност не съществува. Именно затова може да се каже че в това отношение дамите са късметлийки и чертите на лицето не издават нищо.

Като цяло сме склонни често да съдим хората около нас по външния им вид, въпреки че и до днес не съществуват ясни и конкретни 100 процентови доказателства за това дали визията издава характера на човек, включително склонността му да изневери на половинката си.

Австралийските учени са решили да проверят това и дори са предположили, че мъжката изневяра може да бъде еволюционен навик. Това означава, че от еволюционна гледна точка изневеряващият партньор представлява голяма опасност, тъй като погледнато в перспектива това може да коства доста от важните ресурси на самия човек.

Признаци за мъжка изневяра

Изследването е било публикуване в Лондонско издание, като заедно с това е било подложено и на доста критика относно достоверността на този начин на оценяване на човек.

Учените са събрали информация от близо 200 души за това дали те са изневерявали или биха ли го направили, ако се намират във връзка. След това това са решили да проверят дали другите участници в експеримента ще могат да определят кои точно от тях са посочили, че са склонни към изневяра или вече са го правили.

При изследването на австралийските учени са взели участие около 600 мъже и 900 дами. При изследването доста бързо са били открити мъжете, които могат лесно да изневерят на половинката си, а именно те имат доста по-мъжествени черти на лицата им.

По-големите устни също издават мъжете, които са лесно податливи на различни вредни навици, включително са способни доста по-лесно да изневеряват на половинката си. Те са и много ревниви, което често също може да създава доста проблеми във връзката. От друга страна, мъжете с тънки устни са доста слабохарактерни и не умеят да отстояват мнението си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати