ezine.bg»Статии»Интимно»Защо Той изневерява, но не иска развод?

Защо Той изневерява, но не иска развод?

Защо Той изневерява, но не иска развод

Има ситуации, в които вие имате сериозни подозрения, че половинката ви ви изневерява. Или пък сте убедени в това и очаквате всеки момент той да пожелае от вас да си върне свободата и директно да поиска развод.

Вместо това обаче времето минава, той продължава вечно да е зает, да заминава в командировки и да говори тайно по телефона. Съвсем логично е да си зададете въпроса защо Той изневерява, но не иска развод.

Ето какви са 3-те най-често срещани причини за подобно поведение от страна на съпруга ви.

Уважава ви

С течение на годините, мъжът ви вероятно е престанал да ви обича и вече между вас няма никаква тръпка. Дългите години прекарани заедно обаче са изградили помежду ви взаимно уважение или поне той не е престанал да ви уважава. Да, може вече да не пърха влюбено около вас, нито пък го възбуждате сексуално.

Но той ви уважава като човек, цени достойнствата ви, възприема ви като близък приятел, възхищава се на семейния уют, който сте се стремили да създадете или пък смята, че сте възможно най-добра майка на общите ви деца. В подобна ситуация, изневеряващият мъж няма никакво желание да ви засегне или обиди, камо ли да пожелае да се разведе с вас.

Мъжка изневерява

Все още ви обича

Знаем, че мъжете рядко вървят срещу природата си на ловци. Някои успяват, но други не. Някои без проблеми си остават верни и моногамни, а за други мъжката изневяра е нещо толкова привично, че дори рядко я възприемат като такава. Може да скачат от едно легло в друго или пък да имат дълготрайна връзка само с една любовница, без да са преставали да ви обичат.

Просто точно в този конкретен момент от живота си те имат нужда да усетят нещо ново, да постигнат нови успехи или пък да се докажат отново като „лъвове“ в леглото. Замислете се, защото често изневярата на силния пол може да се дължи именно на поведението на вас самите.

Спестява си нервите

Самата думичка развод се свързва с много нерви, които ТОЙ не иска да хаби. Скандали, подялба на имущество, „влачене“ по съдилища и обвинения във всичко. Всичко би било много по-лесно, ако той продължава да живее спокойно с вас, а отделно да доставя любовни наслади на друга.

Проблеми в брака

Помислете дали не се случва точно това и дали сте сигурна, че можете да продължите да живеете като щастливо семейство в подобна ситуация.

Отмъщава ви

Той ви изневерява не защото не ви обича, а защото се чувства огорчен от вашето поведение и някакви женски грешки. Използва измяната, за да ви отмъсти, но в същото време той не иска развод.

Вижте още причини за мъжка изневерява и как да излекувате брак без секс!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати