Няколко правила за добър секс

Няколко правила за добър секс

Сексът е сложна наука. Той също има своите важни правила, които трябва да се знаят, твърдят експертите. Но за разлика например от геометрията тази дисциплина и нейните закони са приятни за изучаване.

Няма хубав секс, ако през цялото време в ума ви витае мисълта как да не забременеете или реципрочно да не ви изненадат с вестта, че ще ставате татко. Не е удоволствие и това, което може да завърши с някоя срамна болест, изискваща едногодишен курс на лечение и въздържание. Предпазните мерки са елементарно задължение на съвременния човек, но за тях трябва да се мисли предварително, а не в последния момент, когато хормонът изцяло е погълнал и вас, и половинката ви. Освен, разбира се, ако целенасочено се стремите да продължите рода или сте напълно уверени в партньора си.

Желанието за интимност трябва да е споделено. В противен случай сексът се превръща в задължение или направо в изнасилване. Най-често жените са тези, които правят любов без желание, но не рядко и мъжете смятат, че способността да правят креватна гимнастика е нещо, което е задължително за мъжката им същност във всеки миг. Самонасилването води единствено до отегчение или отвращение от страстта. По-добре по-малко секс, но истински. Е, не бива да се забравя, че понякога апетитът идва с яденето.

Добрият секс трябва да бъде разнообразен. Когато всичко става по едно и също време, на едно и също място, в една и съща поза, любенето се превръща в механичен навик какъвто е и миенето на зъбите. А от това няма да получите удоволствие. Изненадата да промените поне любовната игра или да шокирате партньора си приятно с чисто ново поведение е златното ключе към дълголетието в страстния секс.

При секса трябва да говорите, да обсъждате желанията си. Не се страхувайте и не страдайте от излишни комплекси, дори ако отвътре ви напира да изречете нежна мръсотийка. Прошепнете я в ушите на партньора. Така той най-сетне ще разбере как искате да го правите. Не отказвайте обаче после да изпълните и неговите фантазии. Трапезата убива страсттаНяма смисъл да правите любов след обилно ядене. Събирането на двете удоволствия на едно място е просто невъзможно. Пълният стомах привлича цялата ви активност именно към себе си. А пък и ситият човек предпочита да подремне, а не да прави секс.

Няколко правила за добър секс

Силно пияната жена е по-склонна на авантюри, но сексуалните є способности са като на надуваема кукла. Съответно не получава и никакво удоволствие. А за сериозно наквасения мъж да прави секс е като да се опитва да напомпа гума като изсмуква въздуха.

Не се плашете от парадокси. Вашият партньор също иска да получи наслада. Но и не забравяйте, че не сте легнали просто така ­ само за да доставите някому удоволствие. Така че бъдете до известна степен егоисти, особено ако неговото щастие е болезнено за вас.

Не си тормозете съзнанието, например, че при тази поза не изглеждате достатъчно добре. Или че при това осветление не се виждат добре големите ви сини очи. Така или иначе партньорът ви вече ги е разгледал и ги харесва. Тази поза и това осветление са доказателството.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати