Забравете за притесненията си в леглото

Забравете за притесненията си в леглото

Не сте правили секс, откакто Титаник потъна? Това трябва да се промени още тази вечер, но след дългото въздържание у вас може би са възкръснали всички девически страхове и притеснения.

Господи, трябва да се съблека гола

За последната година единствените очи, които са ви виждали съблечена, са на кучето ви. Но това не е причина да изпадате в паника.

„Ако сама не харесвате тялото си и се срамувате от него, тогава и никой друг няма да го хареса", твърди водеща на нашумяло предаване. „Ако все още ви е трудно да се отпуснете, пуснете любимата си музика, застанете пред огледалото и си потанцувайте, докато забравите всички притеснения", добавя тя.

Забравете за притесненията си в леглото

И не се оплаквайте от несъвършените си пропорции. Ако един мъж иска да прави секс с вас, значи тялото ви вече го е привлякло и той не се нуждае от допълнителни залъгалки.

Ще си помисли, че съм развратена

Не сте правила секс от много месеци и още на третата среща с това момче ви се иска да го заведете насила в леглото си, но много се боите да не му се сторите прекалено лесна. Истината е, че той ще изпадне в екстаз, ако всичко между вас стане без особени усложнения и с радост ще изпълни всичките ви желания.

Помнете, че когато става въпрос за разнообразие в секса, няма мъж, който да не е горещ ентусиаст.

Ставам непохватна

Това няма отрицателен ефект, дори напротив. Няма значение дали ще се препънете в панталоните си, или 15 минути ще се мъчите да разкопчаете неговите.

Щом ви види да губите координация в стремежа си да обърнете света му с главата надолу, той просто ще полудее. Ако например замисленото ефектно бавно събличане на пуловера се провали от копчетата на сутиена, не се притеснявайте.

Помолете го да ви помогне -това ще го възбуди повече от всякакъв стриптийз.

Забравила съм как става

След няколко месеца суша няма да е чудно, ако сте позабравили любимите си похвати в леглото. В първите няколко минути с новото гадже нищо няма да ви се струва като хората и може да преживеете неприятен ужас при мисълта, че вече не можете да правите секс. Няма нищо страшно. Просто се успокойте. Само след три или максимум пет минути ще сте забравили всичките си тревоги и ще навлезете в ритъм.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати