ezine.bg»Статии»Интимно»Жените над 40 са сексхиени

Жените над 40 са сексхиени

Жени
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Жените над 40 са сексхиени, а ако са и омъжени - още по-добре. Омъжените жени над 40-годишна възраст правят най-добрият секс, съобщи медицинското списание Топ санте, цитирано от вестник Гардиън.

Според проучване на изданието 81% от дамите над 40 са далеч по-изобретателни в леглото от двайсетгодишните, а 63% са по-доверчиви в леглото.

За капак по-възрастните жени споделили, че сексуалният им живот се подобрява рязко, след като децата им пораснат и напуснат дома. За статистиката: 91% от работещите жени с поколение под 10-годишна възраст се оплакват, че сексуалният им живот е направо катастрофален.

Една от всеки десет участващи в проучването дами над 40 години споделили, че младите хора и обществото като цяло нямат добро мнение за по-възрастните представителки на нежния пол. Това обаче ги амбицирало и те качествено подобрявали сексуалните си преживявания.

Едно друго проучване от преди няколко месеца пък установи, че бракът съсипва сексуалния живот. След дълги наблюдения учените установили, че двойките правят секс по 4 пъти седмично, преди да минат под венчило, а след три години брак повечето свеждали занимавките в леглото до веднъж на седем дни.

Рутина

60% от двойките смятат, че бракът напълно е унищожил възбудата им. Малко под половината от женените заявяват, че връзката им с партньора е по-скоро приятелска, отколкото любовна.

Изследването е направено сред 3000 женени двойки. 59% от тях смятат, че сексът им се е влошил след брака, защото вече не полагат усилие.

80% казват, че правят рутинен секс - по едно и също време, на едно и също място и с едни и същи пози. 79% от анкетираните казват, че биха били по-щастливи, ако могат да си поспят през нощта, отколкото да правят секс.

Но когато стане въпрос за извънбрачна връзка, те признават, че сексът е бил страхотен спрямо този със съпруга или съпругата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
57
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Иваило
Иваило
12.08.2014 04:47
След 40 секса го няма.Гаранция.
0
4
Emil Stefanov
Emil Stefanov
27.02.2014 22:37
Деиствително е така. Има една поговорка;Не питаи патио,а питаи старио.
0
1
Даниела
Даниела
22.05.2013 10:32
С една забележка само,младите хора не само че нямат добро мнение за възрастните, но и с годините започват да са все по привлечени от тях и търсят всякакви контакти.
3
1