ezine.bg»Статии»Интимно»Секс от хладилника

Секс от хладилника

Секс от хладилника

В последно време сексуалният ви живот е станал твърде скучен и монотонен? Не знаете как да го разнообразите? Много е лесно. Просто отворете хладилника! Някои продукти са създадени да бъдат използвани на само по предназначение. С тях новите усещания в секса са гарантирани.

Да започнем с шампанското. Тази божествена напитка може да обърне представите ви за оралния секс. Поемете глътка с газираната алкохолна напитка и се захващайте за работа. Французите наричат това упражнение "Северно сияние".

Продължаваме с битата сметана. За начините за приложение на битата сметана можем да говорим дълго, но защо да губим време в думи, като просто можете да вложите въображението си в действие. Ако се страхувате, че това сексуално-гастрономическо удоволствие ще се отрази на фигурата ви, просто си купете диетична сметана. А и последвалият секс със сигурност ще се отрази на фигурата ви, като изгори доста калории.

Приятели на вълнуващия и различен секс са също ментовите бонбони. Ментата сама по себе си допринася за пробуждането на сексуалната активност. Ментовите бонбонки ще ви позволят да превърнете рутинния орален секс в една вълнуваща игра, тъй като ще придадат пикантност на вашите усещания и тези на партньора ви.

Секс от хладилника

Стигнахме до бананите. Те са не само полезен източвик на витамини, но и пробуждат сексални фантазии, особено при жените. Еротичната игра с банан, който да замести вашия партньор, със сигурност ще се превърне в един от акцентите в разнобразяването на сексуалната игра. Внимание! По време на секс не отхапвайте от банана, тъй като партньорът ви може да види в действията ви един неприятен за него аналог.

И още едно предупреждение. Гастрономическите забавни игри по време на секс често са свързани с необходимостта от смяна на постелите в спалнята. Затова е по-добре да се подготвите предварително.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати