ezine.bg»Статии»Интимно»Екстравертите искат в леглото си интроверти

Екстравертите искат в леглото си интроверти

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Екстравертите искат в леглото си интроверти
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Хората се делят на екстраверти – които искат да бъдат в центъра на събитията и в центъра на всяка компания, и на интроверти – такива, които искат да си седят в ъгъла и да се чудят на екстравертите.

Колкото и да е странно, екстравертите изпитват огромно желание да бъдат с интроверти. Същото важи и за интровертите, които имат нужда от контакт с различни от тях. Това важи най-вече за леглото.

Ако не сте наясно какъв тип личност сте, трябва да разберете дали сте екстраверт или интроверт. Ако прекарвате прекалено време по купони, светски мероприятия и се чувствате добре, то най-вероятно сте екстравертен тип личност.

Такива хора нямат проблем с това да обсъдят с първия срещнат проблемите си и да изслушат неговите, а когато са увлечени от нещо, то всички следват примера им.

Екстравертите искат в леглото си интроверти

Естравертите са много активни, взимат онова, което им е необходимо, като винаги остават с убеждението, че не са взели достатъчно. А когато ги критикуват, те смятат, че това е някакъв скрит компломент.

Какъв тип хора са интровертите? В компания те очакват да им се обърне внимание и не искат да се запознават с никого. Те предпочитат да изслушват офертите и да преценяват с кого искат да контактуват.

Интровертите са чувствителни и ако са подлагани на критика, те реагират много остро. Ако някой коментира, че не могат да готвят, те се заричат никога повече да не го правят, а в добавка се заричат и да не измият една чиния до края на живота си.

Интровертите отлагат изпълнението на задачите до момента, в който вече остава съвсем невъзможно време, за да бъдат изпълнени. Излишната инициатива не им е по душа.

Интровертите обръщат внимание най-вече на това, което става в душата им и не се интересуват много от околния свят. И точно този тип хора имат нужда от екстравертна личност в леглото.

Ако сте интроверт, трябва да имате предвид, че екстравертът винаги следва модните тенденции, интересува го обществения живот. За него е важно как ще е облечен, кой ще е до него и дали всички го обсъждат.

Той прецизно избира партньора си, като го оценява и изучава в естествената и неестествената му среда. За екстраверта е много важно доколко е щастлив този, който е до него. Защото именно той е направил любимия си интроверт щастлив.

Интровертът гради отношенията си с екстраверта така, че да пребъдат завинаги. Но екстравертът все не е доволен от контакта, а интравертът все намира кусури на избранника си. И така, докато и двамата не започнат да търсят нови противоположности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати