Най-желаните образи в мъжките фантазии

Най-желаните образи в мъжките фантазии

Повечето жени се опитват по всякакъв начин да разнообразят сексуалния си живот. Изпробват всички пози, променят местата, но не всички са склонни да опитат играчките от секс-магазина. Може просто да сменяте облика си пред партньора, за да внесете разнообразие в отношенията си.

Мъжете имат някои стереотипни образи в съзнанието си, които присъстват в сексуалните им фантазии. Ако сте склонни да се преобразите в тях, ще доставите на партньора си голямо удоволствие.

Ученичка или студентка е един от желаните образи. Това не означава, че мъжът е педофил, просто в юношеството му, когато неговите хормони са бушували, девойките не са били на вълна да се интересуват от връстниците си.

И макар момчетата да са били физически зрели, тяхното по-забавено интелектуално развитие им е попречило да успеят да съблазнят съученичките си, но желанието е останало дори в по-зряла възраст.

Учителката е неостаряваща мъжка фантазия. Неслучайно в порнографските филми и фотосесии присъства този образ. И тук нещата опират до психология. На много мъже първото им увлечение е точно младичката учителка в училището или в пристъп на омраза мечтаят за груб секс с преподавателката.

Бизнес дама или жената-вамп - нейната недостъпност кара мъжете да я желаят. Те в повечето случаи фантазират за груб секс с нея. Това е предизвикано от нейното безапелативно отношение към мъжете и факта, че именно тя е тази, която си избира партньорите. Обладаването на такава жена е гъдел по мъжкото самочувствие.

Образът на секретарката задължително присъства в сексуалните мъжки фантазии. Мъжете обичат да командват жените в работата, вкъщи и дори в секса. Често когато назначават жени на работа, не се ръководят от професионалните им качества, и макар не винаги се стига до секс с подчинената, фантазията все пак остава.

Натискане

Лекарка или медицинска сестра – атрибути за този образ задължително присъстват във всеки секс-шоп. Едрогърда медицинска сестра може да се види във всеки стриптийз клуб.

Лекарите се асоциират с болка, а мъжете искат доктор, който свързват с удоволствие. След фразата „съблечете се” би им се искало да получат нещо различно от инжекция.

Образът на стюардесата също вълнува мъжките фантазии. Спретнатите униформи с къси поли, постоянната усмивка, стройната фигура и желанието да изпълнява прищевките на пътниците кара мъжете да си фантазират, че ще им бъдат изпълнени и други желания.

Образът на сервитьорката се доближава да този на стюардесата от психологическа гледна точка. В това няма нищо чудно, кой мъж би отказал да съблазни привлекателната жена с минижуп и голямо деколте.

Мъжете обожават, когато жената изпълнява желанията им и им предлага нещо. А работата на сервитьорката е свързана точно с това, така че не е чудно, че фантазират, че могат да си поръчат всичко, което желаят. Същата асоция предизвиква и фантазиите за секс с красива и млада камериерка.

Образът на робиня или заложница е продължение на образите на стюардеса и сервитьорка, но в този случай желанието на жената не е от значение. Обикновенно след първоначална съпротива, жената с покорност изпълнява мъжките желания.

Желанието за секс с жена в образа на ангел е във фантазиите на по-неуверените и срамежливи мъже. Така те изразяват протеста си срещу обществените норми и правила.

Който и образ да изберете, за да изненадате партньора си , това ще ви донесе само положителни преживявания. Не му мислете много, развихрете фантазията си, съберете смелост и действайте.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари