ezine.bg»Статии»Интимно»Секс по часове

Секс по часове

Секс по часове

6.00 – 8.00

Тя: Дори вече да се е събудила, организмът на жената още не е готов за секс. Нивото на мелатонин в кръвта постепенно се понижава, а температурата на тялото още не се е повишила след нощния сън. Макар понякога да е приятно да се събудиш от любовна игра, партньорът не трябва да бърза, а внимателно да разсъни жената с ласки.

Той: За повечето мъже това е пиковото време на сексуалнана им активност, тъй като тогава нивото на тестостерон в кръвта достига своя максимум. За зареждане преди новия ден, мъжете предпочитат бърз секс без много и продължителни ласки.

8.00 – 10. 00

Секс по часове

Тя: Жената е напълно будна и готова за секс. Нивото на ендорфини в кръвта е максимално. За предизвикване на възбуда не се изискват много усилия

Той: Настройките вече са на работна вълна. Нивото на тестостерона се е понижило и е в нормата. Да се се предизвика обрат на настройката в това време ще изисква доста усилия.

10.00 – 12.00

Тя: В тези часове всички вкусови рецептори са изострени. Сега е моментът за получаване на максимално удоволствие от оралния секс, а и партньорът винаги е готов за подобни преживявания.

Той: При мъжете доминира мисловната дейност. По-скоро са на вълна разсъждения за секс, отколкото да проявят активност. Всеки опит от страна на жената ще бъде подложен на дълбок анализ и изводи.

12.00 – 14.00

Тя: Активността на жената е най-голяма, но това не се отнася и за секса. По това време на жените им е трудно да се концентрират върху секса.

Той: Настроението е игриво. Хормонът на радостта е в най-високите си стойности. На мъжете им се иска нещо по-различно, дори екстремно и с удоволствие биха възприели всякакви нови идеи в сексуалните отношения.

14.00 – 16.00

Тя: Това е времето, в което женският организъм е максимално подготвен за зачеване. Това време предразполага жените към бърз секс, без много предварително подготвяне. Обонянието е силно изострено и приятният мирис на партньора има голямо значение.

Той: Това е времето, през което мъжете произвеждат най-качествената си семенна течност. Ако планувате деца, това е най-подходящият момент.

16.00 – 18.00

Тя: Получава се спад на активността и повечето жени не са в подходящо състояние да дадат продължителни ласки, но пък ги приемат с охота.

Той: Готов за битка - мъжете чрез секса свалят натрупаното напрежение и умората.

18.00 – 20.00

Тя: Време за зареждане на енергията. Вечерята ще осигури сили за сексуалните игри. Слухът е особено изострен и е точният момент за слушане на дълги комплименти и любовни признания.

Той: В тези часове на мъжете не им е много до секс. Мислят повече за яденето и за почивка. Всички сили са насочени към смилането на храната. Няма обаче мъж, който да откаже покана за лек банкет в кревата.

20.00 – 22.00

Тя: Сега е идеалният момент за дълги любовни ласки. Жените са пълни със сила и могат да вземат инициативата в свои ръце. Времето е идеално за креватни експерименти.

Той: Сексуалните часове съвпадат с тези на жените. Идеален момент.

22.00 - 0.00

Тя: Около полунощ започва покачване на мелатонина в кръвта. Организмът започва да заспива, дори ако по принцип си лягате късно. Женската сексуалност се понижава, но се изостря романтичната чувствителност, когато значение има държането за ръце и обикновенната прегръдка и целувка.

Той: Време на абсолютно отпускане. Мъжете са готови за продължителни ласки и любовни игри. За да заспят добре, трябва да изхабят и останалата си енергия.

0.00-06.00

Тя: Женският организъм има нужда от почивка, но секс може да се прави и в просъница, много жени тогава получават върхови сексуални наслади. Това е така, защото в полусън могат да се отпуснат максимално.

Той: Спи дълбоко и събуждането е трудно, а и не е препоръчително, защото няма да доведе до приятни сексуални преживявания.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати