Кога жената не отказва секс

Любов

Тези съвети ще ви помогнат да постигнете практически пълна безотказност в секса. Ако ги използвате правилно, са много надеждни.

Ако ви се е случвало при опити да склоните благоверната към амурски упражнения, да чуете Не съм в настроение, знайте, че не сте подбрали точния момент. Запомнете добре кои са ситуациите, в които жената не би ви отказала.

Насред разгорещен спор

Насред разгорещен спор, в който кръвта ви е закипяла, а сърцата ви ще изскочат от гърдите, е точният момент да поемете в ръцете си и ситуацията и жената.

Страстните целувки, борбата и освобождаването от дрехите, пламенните прегръдки и взривът на положителните емоции прекрасно ще използват генерираната в спора енергия и натрупаните хормони.

Дори да се е стигнало до сълзи, овладейте ситуацията. Успокойте жената, избършете сълзите ѝ и нежно я обладайте. Щастливата случайност също е шанс, който не е за изпускане.

Повишение в службата

Повишение в службата или друг радостен и емоционален за жената момент е подходящ момент да насочите емоцията в желаната от вас посока.

Когато ви ревнува

Ситуации, в които сте обект на ревност, но умерена, а не са ви хванали на калъп, също предизвикват в жената чувства, с които да покаже чие притежание сте всъщност.

Това, че сте недостъпен за другите, но не и за нея, ще я накара да правите страхотен секс. Но ако нарочно се опитвате да предизвикате ревност, внимавайте докъде стигате, защото ако прекрачите границата, ще си останете на сухо дълго време.

Когато тя е уморена

При стрес, когато жената се чувства без тонус, е чудесен момент да блеснете. Предложете ѝ нежен масаж, отпуснете я и после започнете с нежни ласки, така нещата ще станат от само себе си, но трябва да сте много нежен, мил и внимателен.

Продължение на хубава вечер

Среща

Сексът като продължение на вечерта. Използвайте моментите, когато сте на ресторант или някакво събиране. Алкохолът ще поотпусне половинката ви, естествено в умерени количества – иначе ви чака грозна картинка. Потанцувайте задължително блус – шепнете ѝ нежни думи в ухото, подгответе си добре почвата и вечерта ще завърши както вие искате.

Горещи сцени на екрана

Повечето жени не обичат порно, но ако подберете внимателно филмите, които гледате заедно, и те могат да ви помогнат. Изберете филми с горещи сцени, в които участват любимци на жените – Антонио Бандерас или някой друг секс идол. Замечтана и наелектризирана, половинката Ви ще се възползва от вас, тъй като другият обект е неосъществима мечта.

Въздържание от секс дълго време

Жените, които са били в дълго въздържание от секс, могат да изпуснат натрупаната сексуална енергия, ако ги предразположите правилно. Убедете я, че вие сте нейният човек и тя ще ви възнагради.

Любов от разстояние

Любов от разстояние също помага да получите желаната награда. Когато жената е въздишала дълго време по вас, защото ви е деляло някакво разстояние, бъдете сигурни, че при физическа среща ще избухне фонтан от чувства. Ако не я разочаровате с някоя глупост, ще можете да се насладите на сексуално удоволствие.

NB: Никога не обвинявайте жената във фригидност, просто вие не знаете как и кога да отключите нейната сексуална енергия. Вместо постоянно да изяснявате отношенията си, поднесете ѝ чаша вино, направете ѝ комплимент - това ще увеличи шансовете ви да получите желания секс.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#215331
Здравейте момичета, не всеки мъж отказва секс на ЛЮБИМАТА СИ, щом желанието е взаимно няма причина за отказ
0
0
Габи
Габи
15.02.2015 00:41
Ужас. Доста са такива мъже. А да не кажа, че мечтаят повече от жените. И на повечето им е в главата какво ще придобият или дали ще имат някакъв бонус.
0
0
Людката
Людката
08.06.2013 00:21
Мъжете обичат да покоряват женските сърца и когато жената поеме мъжката роля се чувстват неудобно и е логично да не им се парави секс и да отказват. Всяка жабка трябва да си знае гьола мила ми амирта ;)
0
2
Амирта
Амирта
19.04.2011 00:49
Аз си мислех, че като не отказвам секс на гаджето си, имам проблем, а тук излиза, че съм супер. Чесно казано понякога вечното съгласие не е много на добре. За пример:аз взех мъжката роля по желание, а гаджето ми женската - отказът ще кажеш, че му е любим. Все едно ми се прави на недостъпен и не знам защо, но все повече мъже, с които съм си говорила казват, че сексът не е толкова важен в една връзка и, че изобщо не им е сред любимите неща всеки ден да правят секс. Някакси възприемат секса като работа, не толкова като удоволствие? Какво, по-яволите, става ? Или познавам банда мързеливци или комплексари,или и аз не знам-вие ми кажете, какво не им е наред на мъжете, които познавам ?
3
1