ezine.bg»Статии»Интимно»Продукти за повишаване на мъжкото либидо

Продукти за повишаване на мъжкото либидо

Продукти за повишаване на мъжкото либидо

За повишаване на мъжкото либидо не е необходимо да се купуват скъпи хапчета и добавки, достатъчно е да се промени менюто на представителите на силния пол.

За мъжкото здраве са необходими белтъчини, калий, селен, фосфор, калций, цинк. Затова мъжете трябва да наблягат на немазното месо и на рибата, както и на морските дарове.

Мъжете трябва да наблягат на различните видове обитатели на моретата и океаните, тъй като голяма част от тях съдържат толкова важния за мъжкото здраве цинк.

Мазното месо не влияе добре върху мъжкото либидо, но телешкото и свинското, които са почистени от мазнините, зареждат със сила и енергия мъжа.

Продукти за повишаване на мъжкото либидо

Всички видове ядки са полезни за мъжете, като особено полезни са орехите, фъстъците, лешниците и шам-фъстъкът. Питомните кестени също са полезни за мъжете.

Най-големият специалист по либидото – Зигмунд Фройд бил и най-големият почитател на тиквените семки. Той препоръчвал на мъжете да консумират редовно ръжен хляб и гъби.

От плодовете за мъжете са полезни наровете, лимоните, портокалите и смокините. Сред предпочитаните зеленчуци трябва да бъдат салатите, зеленият лук, червените и зелените чушки, кромид-лук.

Ако сервирате на любимия си мъж салата от сварени яйца, по възможност пъдпъдъчи, а не от кокошка, и ги украсите отгоре с нарязан зелен лук, тя ще му подейства чудодейно.

Салатата от ряпа също влияе добре върху мъжкото здраве. Сред подправките, които се грижат за увеличаването на мъжкото либидо, са анасонът, ментата, кимионът, чубрицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати