Типове жени в сайтовете за запознанства

Типове жени в сайтовете за запознанства

Трима от екипа ни (Иво, Рали и Мира) се съгласиха доброволно да експериментират 5 месеца във виртуалното пространство, за да можем в началото на 2012 да обобщим резултатите и да видим, реално може ли човек да намери любов, приятелство или нещо друго в интернет сайтовете за запознанства.

Ето и първите резултати относно типовете жени в сайтовете за запознанства:

Диви

Това са предимно млади момичета на възраст между 18 и 26 години. Определено недорасли в мисленето и развитието си. Имат много снимки в профилите си, направени от самите тях пред огледалото, или често в тоалетната на някое заведение. Друг декор е леглото в детската им стая, като зад тях се разкрива страшната гледка на хаос или мръсотия.

Ugly dolls

Тази група е съставена от най- различни по възраст особено не симпатични жени и момичета, които имат претенции, че изглеждат добре. Понякога е по- добре да не им искате снимка, рискувате да сънувате кошмари със седмици.

Различни

Обикновено това са дами без снима ( тук не се подвеждайте, някой профили без снимка всъщност са от тип – Ugly dolls )

Имат безумни описания, цитират известни писатели, винаги в кореспонденцията ти става ясно, че са неразбрани, недооценени от обществото. Не могат да съществуват така и са на път да се самоубият, ако не намерят сродна душа. Лесно омръзват. А ако покажеш внимание към тях, не те оставят на спокойствие.

Разведени с или без дете

Разочаровани от живота дами на възраст между 25 – 50 години. Различни по своя тип. Тук може да намериш всичко. Наистина всичко. Прилича на шарен пазар за подправки в Мароко. Не всичко ти понася на стомаха обаче, от други ти се гади само при миризмата, но има и истински съкровища.

Обвързани търсещи авантюра

Отегчени от дълги връзки женици, на които мъжете им не обръщат внимание, търсят адреналин или просто секс. Скучновати, мислят, че каквото харесва на собствените им мъже, харесва на всички, а те са незаменими, страстни и безупречни любовници. Но като са такива, защо ли мъжете им не ги поглеждат?

Обратни

Тази категория не беше изследвана, нито лесбийките, нито гейовете представляваха интерес за експериментаторите.

Двойки екстремисти

В тази категория влизат двойки, които отчаяно се мъчат да станат тройки, търсят разкрепостен мъж или жена, в повечето случай няма значение какво точно, важното е купона (разбирай секса) да върви.

Резултатите за типовете мъже в интернет пространството можете да намерите на посочение линк.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 5
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати