ezine.bg»Статии»Интимно»Подходящ подарък за Свети Валентин

Подходящ подарък за Свети Валентин

Подходящ подарък за Свети Валентин
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Свети Валентин наближава и естествено е да помислим за подарък, с който да зарадваме любимия човек. Понякога обаче е доста трудно да се реши кой е най-правилният подарък за този специален празник. При това Денят на влюбените е наистина един специфичен празник и подаръците в този ден не бива да бъдат аналогични на тези, които стандартно подаряваме на рождени или именни дни.

Подаръците за Свети Валентин задължително трябва да бъдат много лични, избрани специално за човека за който са предназначени. Не забравяйте, че каквито и да са те, посланието, което носят е едно и то е Ти си важен за мен! .

Добре е също подаръците за Свети Валентин да бъдат в съответствие и с типа на взаимоотношенията между двамата партньори. Ако сте още в началото на вашата романтична връзка, не е задължително подаръкът да бъде скъп. Тук трябва да вметнем, че един скромен, но оригинален подарък ще има много по-голямо въздействие отколкото нещо скъпо, но безвкусно.

Подходящ подарък за Свети Валентин

Преди да изберете подаръка, помислете за човека, когото искате да зарадвате. Какъв тип човек е той? Романтичен ли е или по-скоро прагматичен? Какви са неговите интереси, хоби, мечти?

Всичко това ще ви насочи в правилната посока.

Не се изкушавайте да купувате прекалено скъпи подаръци. Те не са подходящи за този празник. Понякога дори могат и да имат обратен ефект и вашата половинка да ви обвини, че използвате един толкова романтичен празник за да демонстрирате материалното си положение. Ориентирайте се по-скоро към дребните неща. Но се постарайте да бъде нещо различно и уникално.

Обикновено, в чест на празника, магазините са претъпкани с червени възглавнички и сърца в най-разнообразни размери и със стандартното „Обичам те! “ върху тях. Ако човекът, когото искате да зарадвате е наистина специален за вас, то избягвайте да купувате подобни банални сувенири. Подарите ли подобно нещо, ще изглежда така, все едно просто сте „отбили номера“. По-добре заложете на стилна химикалка, луксозен тефтер или някоя друга вещ, която вашата половинка би използвала редовно в ежедневието си. Най-добре ще е, ако изберете подарък, който поради естеството си, ще бъде постоянно пред очите на вашия любим или любима. По този начин, първо, ще дадете възможност на възлюбения да се похвали с подаръка пред колегите си, и второ, тази вещ постоянно ще му напомня за вас, дори и когато е на работа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати