Как да се отървем от любовницата на съпруга си

Каране за любовницата

Новината се стоварва върху плещите ви изневиделица и за миг сякаш светът престава да съществува... Но няма как, единственият начин да решите проблема е като се изправите срещу него очи в очи. Не се страхувайте, с успешна тактика и търпение, в крайна сметка всичко ще се нареди във ваша полза.

Вероятно я мразите. Онази, която е дръзнала да се намеси в живота ви и да съсипе всичко, съградено с толкова труд през годините. Да, това е ужасно нечестно, но нали не сте си мислели, че животът е справедлив? Така че, не си губете времето и не хабете силите си в безполезна омраза или още по-лошо, в самообвинения, а предприемете реални действия, така че да отстраните натрапницата възможно най-бързо.

Ако ви е минавало през ума да си поговорите с нея и по някакъв начин да я убедите да остави мъжа ви на мира, забравете за това по-скоро. Няма по-лоша идея от тази. Наивно е да си мислите, че някой ще наруши собствените си интереси само и само за да ви угоди. А и унижението, на което ще се подложите при срещата, изобщо не е това, от което имате нужда в този и без друго труден момент. Така че, напълно забравете любовницата и насочете вниманието си към другия главен герой, съпруга ви.

След като той е наясно, че вие сте узнали за забежката му, вероятно изпитва дълбоки угризения, дори и да не го показва външно. Поведението му през първите няколко дни от семейната криза е много показателно за нейната бъдеща развръзка. Ако извънбрачната му връзка не е просто увлечение, а нещо далеч по-сериозно, тогава вероятно той просто ще си отиде. Но задържи ли се в семейното огнище, бъдете сигурни, че вече сте спечелили битката.

Говорете с него спокойно и без да го притискате. Трябва да знае обаче, колко много ви е наранил. Обяснете му как се чувствате и спрете дотам. Никакви неудобни въпроси, обвинения или каквото и друго да било. Продължете живота си, както досега. Грижете се за семейството, бъдете ведра и не си позволявайте лукса да се разхождате из къщи неглиже.

Обръщайте си повече внимание, уважавайте желанията и чувствата си, подновете някое отдавна забравено хоби и въобще, забавлявайте се с живота си. Ще видите, че съпругът ви сам ще прекрати връзката си с другата жена. Самата промяната в поведението ви е достатъчна. Това ще му припомни защо преди време се е влюбил до полуда не в някоя друга, а именно във вас.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Азз
Азз
24.02.2016 21:24
Как да се отървем? Пистолет и права лопата е моята идея. Най-хубавата ку*ка е мъртвата.
0
0
krisi puti
krisi puti
03.05.2015 18:15
Po tuka statiq ne sum chela...kak da be mu se razhojdam iz kushti na nisjtojestvoto.
0
0
Jordan
Jordan
03.08.2013 23:05
Когато любовницата забременнее, а жена му го напусне..., става интересно....:)))!!!
0
0
ММ
ММ
23.02.2013 18:12
А ако въпросната зла любовница не знае че г-на има стабилно семейство:в повечето такива случаи мъжете разиграват перфектни театри - как са пред развод,как не могат да се понасят в къщи,как е там само заради децата, "добрата" съпруга е толкова гадна,капризна и непоносима че горкия той е на 7-мото небе че е срещнал прекрасната си любовница,която е с класи над жена му...и т.н., или още по-лошо изобщо не знае че е женен(на никой не му го пише на челото,а и в личните карти също не го пише)??? Тогава какво ви е виновна ТЯ(злата),а добрата съпруга де е винаги жертва???Истинският виновник е МЪЖА - виновен е и пред двете,и по негово лично и намерно желание лъже жена си,любовницата не го кара да я лъже нито и съсипва живота,и тя е точно толкова наранена,излъгана и съсипана колкото съпругата.
0
0
Lilana
Lilana
16.07.2012 12:20
Ей, хора, така не се гони любовница.Ако всичко е свършило между вас -ще изгоните тази и ще дойде друга.Но ТАКА не се гони чуждо тяло в гащите, да знаете.Гони се с дисекция - и не се страхувайте да я хванете за косата/която и от двете коси да е/,понякога дава отличен резултат - другият вариант е, да и предложите секс между вас двете,хахаха,става интересно.Настържете я здраво и ще побегне в дън гори,хахахаха /тя най-вероятно е незадоволена онанистка без самочувствие, такива най-много се възбуждат от женени мъже, да знаете/.Забележка : става ли дума за любов между двамата ,забравете,нямате шанс.Освен ако не ви харесва да се унижавате например.Но вие си знаете.
3
0
Доби
Доби
25.03.2012 01:28
От опит, вълкът козината си мени но нрава не....дори виновен, винаги повтаря, и пак и пак. Няма оправия. Лошото е че не иска и своето да загуби.
3
0