Как да накарам един мъж да полудее от любов

Как да накарам един мъж да полудее от любов

За да накарате един мъж да полудее по вас и да мисли постоянно за вас, съществуват елементарни психологически трикове, които обаче са доказани във времето.

Преди всичко научете се да играете на котка и мишка, като ролите ви периодично ще се разменят. В днешно време, когато мъжете са прекалено разглезени, за да преследват нежните създания, превърнете вашия обект в ловец.

Това е заложено в мъжа и вие можете да го заинтригувате, като редувате, образно казано, топлия душ със студен. Бъдете мила с него, а след това внезапно покажете пълна липса на интерес, без обаче да сте груба.

Накарайте го да споделя с вас. За да му помогнете да се влюби във вас, трябва да прехвърлите върху себе си любовта, която той някога е изпитвал към друга жена.

В психоанализата съществува подход, който се нарича феноменът на пренасянето. Когато един човек разкрива душата си пред вас, той без да иска пренася върху вас чувствата, които е изпитвал някога към други.

Как да накарам един мъж да полудее от любов

Предразположете го да ви разкаже за голямата си любов, разпитайте го за сексуалните му пристрастия.

Ако той реши да е искрен с вас, бъдете търпелива и запазете остроумните си забележки за по-късен етап. Той трябва да види във вас преди всичко заинтересован слушател, който държи на него.

Ако той ви запита за вашия живот, разкажете му някакъв незначителен епизод, тъй като вниманието трябва да е насочено към него. Мъжът може да говори с часове, вие трябва да сте максимално кратки в изказването си.

Копирайте огледално движенията му, без да прекалявате. Копирайте позата, която е заел, както и начина му на движение. Ако той се наведе към вас, направете и ви е същото.

Изчакайте няколко секунди, преди да копирате позата или движението му. Така той подсъзнателно ще остане с убеждението, че той ви насочва, а това се харесва на мъжете.

Наблюдавайте езика на тялото му. Ако той е скръстил ръце пред гърдите си, значи отношенията ви няма да потръгнат в желаната от вас посока. Затова е важно да направите така, че той да смени позата си. Това ще го настрои на нова вълна спрямо вас.

Ако той ви разказва за вкусовете си, отбележете с изненада, че и вие харесвате точно същите неща.

Това се харесва на мъжете, тъй като те са склонни да харесат жени, които са еднакви с тях в някои отношения. Човек е склонен да изпитва доверие към нещо, което му е познато.

За да усети мъжът, че между вас има някаква специална връзка, когато ви звънне по телефона, кажете му, че тъкмо сте си мислела за него и сте искала да го наберете. Повечето хора са суеверни и подобно съвпадение ще им се стори като знак.

Задължително облечете червена дреха за първата ви среща. Червеният цвят привлича вниманието и предизвиква силна възбуда в мъжете. Повтаряйте името му, но не повече от три пъти по време на разговора ви.

Невинно го докосвайте, преди още да сте имали по-близък контакт с него. Изтръскайте несъществуващи прашинки от дрехите му, това ще го накара да ви почувства по-близка.

Виж повече

Рейтинг

3.5
Общо 41 гласували
5 12
4 10
3 8
2 7
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
12.06.2019 20:00
ЖИВОТА МИ:

Добър ден Всички тук на тази група, името ми е Елиза, аз съм от Верона, искам да споделя моята истинска житейска история тук в интернет, за да могат хората да разберат как съм получил помощ от д-р Огундели, който ми е донесъл голяма магия. бивш съпруг за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми ме остави за друга жена повече от 8 години и аз го обичам толкова много, търся помощ от цял ​​свят, но други хора ме изневеряват и никой не ми помага, но миналата седмица видях друга жена да говори за д-р Огунделе в интернет. така че бързо се свързах с него, за да помоля за неговата помощ, първата дума, която ми каза, е, че ще ти помогна с проблемите ти. Бях толкова щастлив в рамките на 24 часа, съпругът ми ме повика по телефона и ме помоли да му простя за цялата болка, която ми причинява, бях толкова щастлив и днес отново заедно. Казах на д-р Ogundele, че ще споделя неговото име и данни за контакт в интернет, за да могат хората да научат повече за него, затова правя това сега, за тези от вас, които имат същия проблем или някакъв друг проблем, свържете се с д-р Огунделе днес и той ще донесе 100% решение за него. тук са неговите данни за контакт Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.
0
0
Pat Nelson
Pat Nelson
07.03.2019 12:49
МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.
0
0
Анонимен
Анонимен
06.12.2018 14:17
Ако на един мъж не му пука за вас и на челна стойка да застанете, все тая е.... Това са трикове, които имат значение в началото и ако и двамата се харесвате и привличате.
1
0
Глория
Глория
17.01.2014 02:26
Да бе да ще си намеря едно извинение че х**т му има прашинка и ще му направя една св**каа ми чи ко..боже боже :Д
7
8
хихих.....
хихих.....
18.07.2013 13:28
Да аз не бих приложила, Елена Б. е права. Истинските пичове са на изчезване. Трябва да ги запишем в Червената книга на България
5
3
Леон
Леон
03.09.2015 23:45
:) Същото се отнася и за дамите!!!
7
20
Соня
Соня
11.06.2013 14:54
Жената винаги може да въздейства върху мъжа. Отделен въпрос е дали го иска.
12
9