ezine.bg»Статии»Интимно»Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Препядствията, които се появяват на пътя на двойката, са много и непрестанни. Повечето пъти такава връзка завършва с раздяла и с обещанията да не бъде окончателно, че при промяна на обсоятелствата двамата влюбени отново ще се съберат.

Но това почти никога не се случва – минава време, чувствата се променят, разстоянието се увеличава и всъщност всичко приключва точно тогава, когато сте си казали, че ще се съберете отново.

Това е много болезнена и мъчителна връзка – не можеш да я изживееш пълноценно, а и се налага да я приключиш преждевременно и точно в моментите, когато най-силно искаш и обичаш.

Има различни типове връзка от разстояние – обстоятелствата разделят хора, които до сега са били един до друг, а има и такива, които започват връзката си с ясната идея, че са далеч един от друг.

Най-ценното, което трябва да се направи, когато искаме да запазим връзка от разстояние, е да не се предаваме, да вярваме, че нещата ще се получат и че рано или късно ще се озовем на едно и също място с половинката. Ако и двамата души изпитват едни и същи чувства и са готови да преодолеят това препядствие заедно, макар и разделени, връзката може да просъществува.

Връзка от разстояние

На всички ни се иска да сме сигурни, че точно нашата връзка ще бъде онази от приказките - вечната, единствената и разтърсваща, онази която ни връхлита и за която си струва да се борим.

„Далеч от очите, далеч от сърцето” – дали наистина е така? Може би, когато обичаш някого, дълбоко и изпепеляващо, и когато той те обича, нищо друго няма значение. Не е важно къде сте, какво ви дели – няколко километра или цял океан.

Отношенията от разстояние могат да продължат, а могат и да бъдат прекъснати. Разстоянието е най-сигурния начин да проверите отношенията си. Най-важното за подобни отношения е да си имате доверие.

Най-голямото изпитание за връзката е разстоянието. Ако успеете да го преодолеете, да изчакате и след това отново да се съберете на едно и също място, то значи истински държите на любимия човек и сте намерили истинската си половинка - това, за което всички мечтаят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
55
47
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
АЛБИ
АЛБИ
12.06.2012 13:29
ВРЪЗКАТА ОТ РАЗТОЯНИЕ Е: СИЛА, ВОЛЯ, ПЪЛНО ДОВЕРИЕ, ВЪЗДЪРЖАНИЕ, ЛЮБОВ, ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ И САМОУВАЖЕНИЕ. ВСЕКИ РЕШАВА САМ ЗА СЕБЕ СИ. ПРИ НЯКОИ - ВРЪЗКАТА ОТ РАЗТОЯНИЕ Е САМО ИЗПИТАНИЕ НА ЧУВСТВА, ПРИ ДРУГИ - ТОВА Е ИЗРАЗ НА ДРУГОТО "НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ ТЕБ" А ДАЛИ Е ТАКА???
1
0
Ева
Ева
26.05.2012 16:49
връзките от разтояние са просто една заблуда,не вяржам,че джама души ще си останат вярни един на друг,това е безмислено упорство.Самозалъгваме се и се измъчжаме без причина
1
2