ezine.bg»Статии»Интимно»Да върнем страстта между нас

Да върнем страстта между нас

Да върнем страстта между нас
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

След дълги години съжителство, отношенията между двамата съпрузи винаги се променят. Настъпват промени и от чисто физиологично естество и у двамата партньори.

С напредването на любовните отношения се появяват все по-хубави неща – доверието нараства, спокойствието също, започвате да обичате мълчанието с човека, знаете, че е готов на всичко за вас, както и вие за него, създавате поколение. Но наред с хубавите промени, често пъти се случват и не толкова желани. Такъв нежелан проблем е изчезването на страстта.

Съмнението се прокрадва точно през този период и започват хилядите въпроси в главата – обича ли ме още, защо я няма страстта, има ли някой друг/a по между ни, как да възстановим предишните си отношения.

Подобни проблеми и въпроси могат да възникнат при млади и не чак толкова млади двойки. Причините могат да бъдат най-различни. Но има начин да събудите онази страст, която е била съвсем в началото на връзката.

Да върнем страстта между нас

Страстта не е изчезнала, просто е улегнала. Може и да не ви харесва, но замислете се – и вие самите сте улегнали. Обяснимо е да няма същия плам по между ви. Това в никакъв случай не означава край на любовта.

Предизвикайте половинката – вие най-добре знаете как. Покажете, че въпреки изминалото време, сте все така горещи и пламенни и то във всяко едно отношение.

Ако става дума за липсата на страст в сексуалните ви отношения, просто направете нещо лудо, нещо което не сте правили до сега.

Може да влезете под душа, докато половинката се къпе или пък да приготвите вечеря за двама и да я поднесете в оскъдно секси бельо.

Ако старст липсва и в разговорите и заниманията ви, най-добре е да говорите с любимия си човек. Възможно е да има някакъв страничен проблем или притеснение.

Ако е необходима малка почивка, вземете си отпуска, заминете само вие двамата, разрешете проблема.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest