Връзка с по-възрастен мъж

Връзка с по-възрастен мъж

Някои психолози дори твърдят, че това е някакъв вид отклонение. Дали само парите са това, което мотивира момичетата. Не е ли възможно да се влюбят и да искат да имат истинска, дълбока и хармонична връзка с по-зрял от тях мъж?

Да изградиш връзка с някого отнема много време. Често младите момичета се оплакват, че мъжете на тяхната възраст са твърде недорасли или не знаят какво искат от живота. Може би точно това мотивира девойките да се ориентират към зрели мъже – те са преживели доста неща, знаят какво искат, знаят как да го постигнат и колко време ще им отнеме.

Никой не отрича, че финансовата независимост на по-зрелия мъж е доста симпатична, но това е така не само за младите дами, а за всички около него. За да поискаш да изградиш семейство с някого, освен любов и доверие, на днешно време са необходими и средства, така че в това няма нищо странно или неморално.

Връзка с по-възрастен мъж

Вниманието, от което се нуждае жената, безспорно може да й бъде дадено и от по-млад мъж, но посребрената коса и изключително мъжествения маниер на по-възрастния често привлича повече дамите.

Подобна връзка не е особено по-различна от онази между връстници. И все пак има някои минуси. Такива отношения могат да не бъдат особено трайни – често се случва връзката да се изчерпи или пък да се установи, че двамата не желаят едно и също нещо.

Причина за това могат да бъдат децата – ако мъжът е разведен вече има такива и не желае повече, а вие искате да имате бебе, на което да отдадете цялата си любов. Или пък той иска да има деца, тъй като времето минава и той няма да става по-млад, а вие смятате, че ви е твърде рано.

На вас ви се лудува и купонясва, а вашата половинка няма желание за подобни мероприятия, той би предпочел да си остане у дома с хубава книга или пък да гледа интересен филм. Има решение за проблема – излезте без него. Налудувайте се с приятелки, за да ви се успокои душата и се върнете при любимия.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти