ezine.bg»Статии»Интимно»Връзката между женен мъж и разведена жена

Връзката между женен мъж и разведена жена

Жана Г.Жана Г.
Новак
554253
Връзката между женен мъж и разведена жена
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Разведената жена често се превръща в перфектна любовница за женения мъж, тъй като не й се налага да се крие, а той не се притеснява, че тя на всяка цена иска да се омъжи, защото разчита на разочарованието й от брака.

Жененият мъж иска да се наслади на моментите, в които някой ще му се радва и ще изпълнява капризите му във всяко отношение, ще го изненада с нещо ново в сексуален план и ще го обича.

За съжаление на женените мъже любовницата много бързо се превръща в съпруга като поведение, още повече ако е разведена, тъй като вече е натрупала опит от превръщането на любовта в рутина.

За да не се стига до усложнения, жененият мъж не трябва да казва на любовницата си, че я обича, освен ако наистина не го чувства толкова силно, че е готов да се раздели със съпругата си в определен момент. Но до такова решение се стига рядко.

Жененият мъж е постоянно нащрек, когато е с новата си любима. Той може дори да откаже да се появява в ресторанти и други обществени места с нея, а да настоява само за срещи на тайно място.

Въпреки че иска да се забавлява с друга жена, обикновено жененият мъж държи на съпругата си и не иска да я смени с нова. Затова дори може да си позволи да говори с нея, докато е с любовницата, и да я лъже, че е с приятели.

Но ако той без притеснение води новата си приятелка на ресторанти, кафе и кино, това означава или че изобщо не го интересува какво ще каже съпругата му, или че е влюбен до уши в любовницата си.

Спънки се появяват, ако разведената жена търси не толкова удоволствие в секса от мъжа, а сигурна опора за себе си и за децата си, останали от предишния брак.

Ако е достатъчно умна, тя може да накара мъжа да се раздели със съпругата си, без дори да му е намекнала за това, а само като с действията си покаже, че го обича толкова много, че е готова да направи всичко за него.

Ако децата на мъжа са достатъчно големи, че той да направи решаващата крачка, може да се стигне до промени в семейния му статус.

Много често се случва мъжът да изневерява на съпругата си, но в същото време да не спира да прави секс с нея, за да не го заподозре. Това понякога води до усложнения, особено ако не се използват предпазни средства и с двете жени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest