ezine.bg»Статии»Интимно»Как да го накарам да ми обърне внимание

Как да го накарам да ми обърне внимание

DesislavaDesislava
Новак
17787
Как да го накарам да ми обърне внимание
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
75.00 лв.
Виж ››

Всяка от нас в някакъв момент от живота си, е искала да съблазни мъж, който смята за неустоим. Може да ви се е искало този човек да се влюби във вас. Важно е да се разбере, че не можете да накарате някои да ви обича насила. Можете обаче да му помогнете да се влюби във вас. Ето няколко съвета които могат да ви бъдат полезни:

Никога не губете увереност. Дръжте главата си високо, и никога не се критикувайте пред човека, когото искате да впечатлите. Не омаловажавайте вашите таланти. Например, ако сте го поканили на парти, на което сте домакин, не критикувайте блюдата които сте приготвили сама или мястото, което наричате дом.

Как да го накарам да ми обърне внимание

Не говорете постоянно за подобренията, които смятате, че трябва да направите. Вместо това говорете за нещата, които ви правят щастлива. Бъдете уверени и щастливи и той естествено ще бъде привлечен от вас.

Обърнете внимание на тялото си. Това как изглеждате е важно. Един мъж трябва да бъде привлечен от вас физически, преди да се влюби във вас или най-малкото да прекара известно време с вас.

Не говорете за ангажименти от първата среща, освен ако не искате да нямате втора среща с него. Ангажиментът е нещо, което възниква естествено, след като двама души наистина са се опознаят взаимно и са в състояние да признаят сами на себе си как те се допълват взаимно в живота.

Романтичния контакт с очи всъщност може да накара двама души да се влюбят. Следващият път, когато сте заедно и разговаряте с него, гледайте дълбоко в очите му, когато той говори за вас. Можете да се усмихвате или да флиртувате, но запомнете - всеки път, когато очите ви се срещат, не трябва да губите контакт. Това кара човек да се чувства обграден с цялото внимание на този свят и определено ще докосне и разтърси сърцето му.

Не бива да изглеждате лесно достъпна. Това е трудно, но определено е чудесен начин да накарате човек да се влюби във вас. Когато сте влюбени в някого, вие очевидно ще искате да прекарвате повече време с този човек, но за да засилите тръпката се постарайте това да не се случва от самото начало.

Не се съгласявайте винаги с него. Съвместимостта е от голямо значение в една щастлива връзка. Но не винаги трябва да приемате това, което той казва или прави или което иска да направи. Понякога, малкото несъгласие може да го хване неподготвен, но това няма да навреди, а ще го накара да уважава мнението ви много повече.

Не забравяйте, че мъжът обича да флиртува със забавни момичета и да води сериозен разговор с интелектуалки. Дайте му най-доброто от двата свята, и сериозно, няма как да не се влюби във вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милена
Милена
16.03.2013 14:12
абсолютни глупости:))
2
0