ezine.bg»Статии»Интимно»Огледало в спалнята събужда горещи страсти

Огледало в спалнята събужда горещи страсти

Любов

Ако обичате експериментите и харесвате собственото си тяло, огледалото в спалнята е точно за вас. С негова помощ ще осъществите най-скритите си еротични фантазии.

Ако гледате в огледалото, докато правите любов, освен че ще се наслаждавате на красотата на собственото си тяло и на това на партньора, ще усетите странното чувство, че не сте само двама в стаята.

Дори с периферното си зрение ще можете да забелязвате разпалващи страстта движения на двама души в огледалото, нищо че прекрасно знаете, че това сте вие и вашият любим.

Ако огледалото се намира върху гардероба в спалнята, ще можете да се насладите на гледката в най-различни позиции. Но за тези, които са наистина любители на експериментите, е подходящо огледалото на тавана. Тогава образите стават още по-горещи и възбуждащи.

Огледалото в спалнята се използва за събуждане на по-силно желание при приглушена светлина. На дневна светлина също е много интересно, но приглушеното осветление създава усещане за романтика и красиви чувства.

Горещи страсти в спалнята

Ваш е изборът къде точно да е поставено огледалото. Това зависи в голяма степен от любимите ви пози. Ако дамата е суетна, тя може да сложи огледалото точно над леглото, и ще го вижда само в една определена позиция.

Това обаче ще й е доста приятно, тъй като жените до голяма степен са заети с мисълта как точно изглеждат, докато са в прегръдките на любимия си мъж. По този начин ще може да се види във всеки един момент.

Що се касае до желанията на мъжа, той би предпочел огромно огледало, което да се намира встрани от леглото или на тавана. Така ще има възможност да се наслади на горещата гледка почти от всяка една гледна точка.

Ако насочите и видеокамера само към огледалото, после ще можете да се наслаждавате на интересни ракурси на собствените си тела, а това може да ви разгорещи още повече.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
petur
petur
06.05.2014 14:56
Много е интересно . Дамата слага само
едното си краче на тоалетката пред огледалото
и се наслаждавате на движенията си !!!
1
0