ezine.bg»Статии»Интимно»Жасмин и бергамот повдигат либидото

Жасмин и бергамот повдигат либидото

Парфюми

Докато за мъжете e типично да търсят начин да съблазнят една жена с помощта на някои афродизиаци, ароматите на парфюм оказват имат силен ефект върху женското либидо и сексуалността. Обикновено спомена за аромат или миризмата на аромата, която е свързана с много чувствен опит, е повече от достатъчна, за да предизвика някои конкретни чувства.

Може би няма да са малко късметлиите, привлекли нов партньор или съблазнили някой благодарение на благоуханието, което носи. Повече от няколко клинични проучвания са показали, че миризмата е в състояние да увеличи действително женската сексуална възбуда.

Как работят тези аромати?

Феромоните са известни на учените, като фактор при животни за привличане на партньор. Чрез вдишване на специфични аромати, хормоните се активират и увеличават нивата на възбуда. Науката не е точна, но учените са сигурни, че има физиологично въздействие или психологически резултат при помирисването на някои аромати.

Бергамот

Някои сексуални аромати, които си струва да се опитат

Намиране на афродизиак парфюм може да бъде предизвикателство и да е доста скъпо, но тук е списъкът на ароматите, за които е известно, че увеличават възбудата:

Жасмин: Известно е, че има много силно влияние над настроението, жасмин се използва като стимулант от мъже и жени, казват, че има силата да ви постави в еуфорично състояние. Женска бомба за либидото.

Лавандула: Вярвате или не, уханната лавандула е основен афродизиак за мъжете, както и жените. Тя има много успокояващ ефект и помага за облекчаване на стрес.

Сандалово дърво: Тази сладка миризма и аромат на дървесни нюанси има много силни афродизиачни качества. Действително сандалово дърво се използва в сексуалните практики за подобряване на продължителността и нивата на възбуда.

Интимни отношения

Иланг-иланг: трудно е да се намери, но си струва търсенето. Иланг-иланг е известен за значително увеличаване на женското либидо и дава чувство на енергия и еротични усещания.

Бергамот: Друг афродизиак, който има прекрасен аромат. Бергамот може да определя много чувствено настроение.

Цитрус: Почти всички мъжки парфюми съдържат или цитрусови плодове, тютюн, или някакъв аромат на пипер. Просто защото те са известни да предизвикват определени емоционално влияние при жените в полза на сексуалната активност.

Миризмите имат специфични идентичности и са открити в урината и потните секрети, които се отделят по време на секс. Според клинични проучвания смесването на жасмин и бергамот, може да помогне за създаване на афродизиак парфюми. Това е нещо, което със сигурност си заслужава да опитате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати