ezine.bg»Статии»Интимно»Характер според любимите секс пози

Характер според любимите секс пози

Характер според любимите секс пози

Всеки понякога иска да експериментира в спалнята. Тук ще ви предложим начин за декодиране на любимите позиции. Един поглед към избора на маневри между чаршафите е страхотен сигнализатор за някои личностни черти. Ето какво казват любимите пози:

Мисионерска поза

Не отхвърляйте тази поза като преситена или скучна. Има много да се каже за стабилността и нежността на човекът, който я предпочита. Езикът на тялото показва, че е изцяло посветен на партньора. Той поддържа контакт с очите, докато споделя едно от най-интимните преживявания, които може да притежава. Това е знак на лоялност и надеждност. Тя също може да бъде признак за тревожност, че той иска постоянно да се уверява, че се справя добре с четене вашите изражения и движения. Понякога няма нищо лошо от разклащане на нещата, така че се уверете, че ще го накарате да го направи.

Кучешката поза

За мъжа това означава, че тя изпраща доста силно послание към него. Позицията на мъжа му дава буквално жената в ръцете му. Фиксирането към този ход се дължи на дълбоко вкоренени въпроси, свързани с несигурността и доверието. Езикът на тялото е дистанциран, а контактът с очите се избягва. Мъжът изразява желание да контролира и да се чувства "алфа мъжки". От една страна, той е отворен за приключения и ще направи всичко в сексуална насока. Но ако това е единственото, което правите и мъжът до вас постоянно иска да показва кой е шефа, може би е време да пресметнете дали си заслужава да бъдете с него.

Ездачката

Характер според любимите секс пози

Мързелив любовник не е едно от най-перфектните попадения. Ако сте чували това и преди, значи е време да научите партньора на нещо ново. Този тип мъже, обичащи да си полежават, докато жената (или мъжът съответно) върши цялата работа, е красноречив знак за човек, който иска да му е лесно в живота, арогантен е и мързелив. Той иска нещата му бъдат подадени на сребърен поднос, включително едно момиче/ момче, което ще направи всичко за тях.

Въпреки това, когато се използва в комбинация с други по-всеобхватни позиции, това е добър индикатор за игривост и някой, който няма нищо против предаването на контрола от време на време. Това е позиция, която прави чудеса за жената и любящият човек може да го насърчава. Така че, ако това е една от неговите най-любими пози, няма от какво да се притесняваш.

Както във всички отношения, така и емоциите преминават през върхове и спадове, които могат да се проявяват в различните дни на месеца. Така че каквито и секс пози да практикувате, важното е да извличате максималното удоволствие от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати