ezine.bg»Статии»Интимно»Да поговорим за сексуалните си проблеми

Да поговорим за сексуалните си проблеми

Сексуални проблеми

Много хора страдат от различни сексуални проблеми, но не смеят да отидат на специалист, защото смятат, че това е напълно излишно. Други път изпитват срам да разговарят с непознат за проблемите си. А по този начин само ги задълбочават.

Добре е да се посети сексолог, ако проблемите наистина ви притесняват. Но преди това можете да ги обсъдите със свои близки приятели, които няма да злоупотребят с тази информация.

Много често сексуалните проблеми се дължат на психологически причини. Една от тях е свързана с проблеми с ерекцията. Има мъже, които понякога изпитват проблеми с ерекцията, и мечтаната от тях любовна нощ се проваля заради тази причина.

Това, както и прекалено краткият полов акт се случват обикновено при първи контакт с нова партньорка. И ако жената не е достатъчно деликатна и разумна, този проблем може да се задълбочи след нейното подигравателно поведение или забележки.

Според древна индианска поговорка, ако мъжът не успее да се справи в любовта веднъж, след това ще му е по-трудно, защото всеки път ще изпитва страх от повтаряне на провала.

Проблеми в секса

За да се избегне това, мъжът трябва да отдаде необходимото на любовната игра, по време на която да достави достатъчно наслада на жената. Така дори да не се стигне до сплитане на телата, тя няма да е разочарована.

А мъжът, ако усети, че не може да отговори на изискванията й заради проблеми с ерекцията, по-добре да не й казва, а само да се погрижи за нейното удоволствие. Така тя ще се почувства на седмото небе, а след няколко подобни контакта неговото притеснение ще изчезне и проблемът с ерекцията точно при тази дама може да отшуми.

При жените един от най-големите проблеми е, че не могат да достигнат до кулминационната точка на удоволствието. Много често това се получава, защото те изпитват срам да кажат на партньора си какво точно им доставя удоволствие.

Вследствие на собствения си срам те остават недоволни от игричките в спалнята. Съветът на специалистите е дамите да казват на мъжа какво искат и нежно да го насочват, за да изпитат истинско удоволствие от контакта с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
едка
едка
09.04.2014 22:58
перфек тно
0
0
едка
едка
09.04.2014 22:56
добрее
0
0
евдокияварериевакостадинова
евдокияварериевакостадинова
09.04.2014 22:51
правете
секс
повече
0
0