ezine.bg»Статии»Интимно»Защо мъжете изоставят жените

Защо мъжете изоставят жените

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Раздяла
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Много жени, които трудно преживяват раздялата с любимия, не могат да разберат как се е стигнало до нея. Обикновено това става, когато дамата не е инициатор на раздялата.

Една от най-честите причини, поради които мъжете изоставят жените, е фактът, че им е станало скучно. Мъжете, както и жените, имат нужда от разнообразие. А за съжаление, някои жени не се и опитват да го предложат. Мъжете очакват от жената да ги изненадва постоянно, при това приятно.

На второ място е интелигентността. Мъжете не харесват жени, които са по-умни от тях, защото им създават комплекс за малоценност. Но те не искат и жена, която е глупава, което е много затрудняващо за дамите. За да задържите мъжа по-дълго време, трябва да сте актриса, която да му показва тези страни от личността си, които той иска да види.

Истеричка

Жените, които са склонни към истерии и скандали и просто не могат да живеят без тях, не трябва да се чудят, ако често ги изоставят. Прекалено малко са мъжете, които могат да понесат всекидневните крясъци и упреци само заради аргумента, че живеят заедно и се обичат. Прекалено емоционалните и непредсказуеми действия действат плашещо на мъжете и те предпочитат да са далече от подобен тип дами.

Друга причина, поради която мъжете изоставят жените, е когато нежната им половинка се опитва да превърне отношенията им в такива, каквито са отношенията й с най-добрата й приятелка. Мъжът често е готов да е опора и да помага на любимата си, но разговорите за интимна хигиена и за това колко са красиви футболистите не правят мъжа щастлив. Той предпочита да е приятел и любовник, а не да е в ролята на приятелката на жена си.

Друг факт, който може да повлияе върху решението на мъжа да се раздели с дамата на сърцето си, е нейното нежелание да поддържа женствеността си. Много жени забравят, че трябва да се харесат на любимия си, и изобщо не полагат грижи за вида си, защото смятат, че всичко вече е сигурно. Това е голяма грешка, която често завършва с раздяла.

Властни жени

Меркантилният подход на дамите също е сред причините, поради които мъжете изоставят жените. Ако един мъж разбере, че любимата му се интересува само от материалното му положение, той няма как да не се ядоса от това. Мъжът държи на чувствата не по-малко от жената.

Друга сериозна причина, заради която мъжът може да изостави дамата, е постоянното й натякване, че трябва най-после да се оженят. Много мъже избягват дори темата за сватба по време на разговор. Мъжете, които са разведени, трудно се решават да повторят експеримента отново. Ако дамата не спира да досажда на мъжа с желанието си да се види булка, не трябва да се учудва, ако един ден се окаже, че е сама.

Изневярата е сериозна причина, заради която мъжете решават да приключат отношенията си с любимата жена. Те много по-рядко от дамите прощават изневяра, тъй като се чувстват предадени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати