Високите токчета носят оргазъм

Високи токчета

Сензационното откритие на италианската сексоложка Мария Черуто слага край на дългогодишните спорове вредни ли са високите токчета за женското здраве.

Дълги години учени от всякакви области се обединяваха около тезата, че носенето на обувки на висок ток може да доведе до болки в гърба и ставите, нарушения в стойката на тялото и болки в прасците и глезените. Дали това е безспорна истина?

Факт е, че ако във всекидневието непрекъснато ходите на обувки по-високи от 10 сантиметра, може да изпитате дискомфорт в областта на колената или кръста. Ако обаче предпочетете малко по-ниски обувки, ще можете да подобрите не само стойката си и мускулния си тонус, но и ще повлияете положително върху сексуалния си живот.

В изследването са взели участие над 60 жени на възраст между 20 и 50 години. Чрез сложна мрежа от датчици, закрепени върху различни места на прасците, малкия таз и гърба е била измерена активността на мускулите. Резултатите са показали, че оптималната височина за дамския ток е 7 сантиметра.

Обувки на висок ток

Носенето на точно толкова високи дамски обувки води до намаляване напрежението на мускулите на малкия таз с 20 % без да се натоварват допълнително мускулите на бедрата или кръста.

„Обувките на високи токчета са своеобразен тренажор, който прекрасно може да замени специалните упражнение за укрепване на тазовите мускули“, твърди д-р Черуто и допълва, че те спомагат за тренирането на мускулите на бедрата и слабините, като по този начин ги правят по-еластични и повишават способността им да се съкращават.

А това води до усилване на усещанията в тази област по време на секс и увеличава половата възбуда.

И така мили дами, захвърлете ниските обувки тип “балерина“, обуйте си сексапилни 7-сантиметрови токчета и се устремете към един заслужен оргазъм.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати