Накарай го да те желае през целия ден

Еротика

Събуждайки въображението на мъжа до теб, той ще мисли единствено за следващата ви среща и ще започне да те желае още и още. Чакането може и трябва да бъде най-трудното нещо за него.

Стратегията "всичко с времето си" е препоръчвана от специалисти. Тя кара мъжът да те желае още повече. Самата техника е наречена "предварителна еротика". Кого му кажеш какво сексуално блаженство му предстои в бъдеще, той веднага започва да си фантазира, в резултат на което започва да те желае повече. Фактора "екстра страст" прави секса по-горещ, още преди да е започнал, което го кара да се чувства много привлечен, дори пристрастен към теб. Използвай следните указания и той никога няма да може да ти се насити.

Помисли как се чувстваш, когато имаш резервация за петък вечер в любимият си ресторант. Цяла седмица си представяш колко вкусно ще бъде ястието ти, устата ти се пълни със слюнка само при мисълта, че ще вечеряш там, затова в момента, в който сервитьорът ти донесе поръчката, си готова да я погълнеш цялата.

Този "искам-имам нужда-трябва да го имам" ефект се дължи на очакването. Когато изживееш нещо наистина страхотно, твоята амигдала - център, свързан с усещането на възнаграждение в мозъка ни, се задейства.

Сексуално желание

Ако мозъкът ти регистрира веднъж този вид удоволствие, той ще го запомни и ще иска да преживее тази категория удоволствие отново.

Един от начините да накараш гаджето си да те желае още по-силно, е като буквално му откажеш секс за известен период от време. Ако често си позволяваш едно и също удоволствие, твоята амигдала става по-малко чувствителна към него - процес, по-известен като "привикване". Следователно липсата на дадено нещо го прави още по-сладко, когато го имаш.

Друг съвет е да се въздържаш от секс за една седмица. Но в понеделник му кажи, че в събота смяташ да го изтощиш максимално. След това през цялата седмица прави разни неща, които ще го накарат да мисли за секс с теб - изпрати му мръснишки sms или остави закачлива бележка на хладилника, когато излизаш.

Още една идея: открий нови секс движения и кажи на гаджето си, че нямаш търпение да ги изпробваш на предстоящата ви годишнина. Той вече обича да прави секс с теб, така че добавената "какво ли ще бъде? " - мистерия ще изстреля възбудата му до нови висоти.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 7
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати