ezine.bg»Статии»Интимно»Как да оцелеем на празника на влюбените

Как да оцелеем на празника на влюбените

Как да оцелеем на празника на влюбените

Всички около вас летят на крилете на любовта и са в трескава подготовка за празника на влюбените. Глупави пухкави меченца, шоколадови бонбони във формата на сърце и сто безплатни съвета как да направите мечтания празник незабравим са на всяка крачка. Когато за последен път всички около вас се вълнуваха от датата в календара, поне се очакваше краят на света.

Точно като пред Армагедон се чувстват многото самотни хора в навечерието на този светъл празник. Тъжно е, но е факт че има много хора, които нямат обичан човек до себе си и ще бъдат сами на празника. Ако и вие сте един от тях тази статия е за вас. Ето няколко практични съвета как да оцелеем само на празника на влюбените двойки:

Как да оцелеем на празника на влюбените

1.Това е един комерсиален празник - всеки средно интелигентен човек си дава сметка, че този празник е измислен от производителите на шоколадови бонбони и рози, за да могат да си повишат продажбите. Сериозно, от религиозна гледна точка това е денят, в който се почита паметта на на Свети Валентин - покровителя на влюбените.

2.Не сте сами – мислите, че всички са намерили идеалната си половинка, но грешите. 60 000 000 хора по света ще бъдат сами на празника. Сега олекна ли ви малко?

3.Разкарайте щастливците – нямате нужда от някой, които непрекъснато ще ви обяснява колко неповторима е неговата любима, колко я обича, къде ще я заведе за празника. По-добре намерете някой самотник като вас и изкарайте вечерта заедно. С него поне ще имате общи теми за разговор.

Как да оцелеем на празника на влюбените

4.Отпразнувайте празника със семейството и приятелите си – кой е казал, че само влюбените празнуват на този ден? Имате чудесен повод да покажете на близките си колко много ги обичате и цените – възползвайте се от шанса.

5.Стойте настрана от щастливите двойки - във ваш собствен интерес е да се държите настрана от всички влюбени, непоносимо щастливи двойки около вас. Дори и да ви поканят да споделите празника с тях, идеята никак не добра. Любовта ще е навсякъде около вас, без да е за вас и това ще развали е само вечерта ви, но ще ви депресира допълнително поне до края на седмицата.

Горе главата, това че сте сами на празника на влюбените не означава, че никой на света не ви обича. Някъде там едно сърце тупти само за вас, въпрос само на време е да затупти заедно с вашето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати