Как да съчетаем двата празника

Трифон Зарезан

Вие, като уважаващ себе си мъжкар, сте убедени че днес се отбелязва празника на Свети Трифон по нов стил...и точка. Разните му там лигльовски празници, известни сред мъжкото братство като „Световен ден на изнудването“ не ви засягат.

Всеки средностатистически български мъж би предпочел да не се охарчва за безсмислени балончета във формата на сърце и скъпи подаръци. Спестените по този начин средства могат да бъдат вложени в една каса бира и чудесна вечер с приятелите.

Ако подходите по този начин твърде вероятно е да намерите багажа си на улицата и капака на колата надраскан с пила за нокти. И както правилно се досещате за секс и дума не може да става – след подобна вечер оставате без дом и без гадже.

Пиянска вечер

От друга страна ако зарежете приятелите си и останете вкъщи да се гушкате с любимата си със сигурност ще ви излезе име на мухльо и мъж под чехъл. Как тогава да решите тази дилема?

Вариант 1: Купувате букет за любимата си, може и малка кутия шоколадови бонбони, защото тя пак е на диета. Подарявате и тези скромни подаръци и я уверявате, че я обичате всеки ден от годината и не е нужен специален празник за да е сигурна в това.

По този начин приспивате подозренията и и я каните да излезе с вас на романтична вечеря. След това просто я водите в кръчмата, в която запиват приятелите ви. Така и вълкът сит и агнето цяло. Ако смята, че приятелите ви са кретени, може пък догодина да излезе с нейните си приятелки. Вие няма да се сърдите, нали?

Вариант 2: Прибирате се по-рано. Носите еротично бельо за подарък. Помагате в готвенето и пускате даже една прахосмукачка. После каните приятелите си у дома. Така можете да пиете на воля, защото няма да се притеснявате как ще се приберете до вкъщи. А и все някой ще се сети да донесе шоколадови бонбони, цветя и балони. Ако всичко мине по план в края на вечерта може да получите и малко интимна благодарност.

Рейтинг

4.8
Общо 5 гласували
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари