ezine.bg»Статии»Интимно»Конякът повишава женското либидо

Конякът повишава женското либидо

MarianaMariana
Джедай
143276250
Женско либидо
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Доскоро в обществото битуваше мнението, че алкохолът влияе върху интимния живот само на мъжете. Всички са чували шегите относно втората и третата чаша концентрат и как те се отразяват върху начина, по-който мъжете възприемат жените.

Спиртните напитки наистина оказват влияние върху възприятията. Обикновено привлекателността на другия пол е в пряка зависимост от количеството на поетия спирт.

Консумация на алкохол

Безспорно, консумацията на спиртни напитки стимулира сексуалното желание, намалява задръжките и предразсъдъците. Алкохолът разширява кръвоносните съдове, като по този начин подобрява кръвообращението и понижава нашето кръвно налягане.

Консумиран в умерени количества той действа като мощен афродизиак и при двата пола.

Дали, обаче всички алкохолни напитки имат еднакво въздействие. Когато опре до представителите на силния пол, видът на напитката няма значение – важно е количеството. С повишаване на количеството поет алкохол, се повишава и привлекателността на представителките на нежния пол.

КОняк

Според проучване на италиански специалисти, когато става дума за дами, напитката има значение. Най-мощния стимулант на женски оргазъм е..конякът.

В изследването са взели участие повече от 450 дами в активна възраст, които са били разделени в две отделни групи. Половината от дамите са изпили по чаша коняк, а другата половина са били почерпени с по две чаши вино.

На втория етап от експеримента, участничките са били помолени да разгледат различни еротични фотографии, а учените са изследвали нивата на полови хормони в организма им.

Данните показали, че нивата на тестостерон (главен виновник за засилване на сексуалното желание) при дамите, които са консумирали коняк, са значително повишени, в сравнение с втората група.

Учените смятат, че една от възможните причина за това е, че съдържанието на танини в коняка е много по-високо от това на виното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати