ezine.bg»Статии»Интимно»Кога мъжете изневеряват

Кога мъжете изневеряват

Смс изневяра
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
75.00 лв.
Виж ››

Изневярата е болезнена тема, независимо дали е изневерила жената или го е направил мъжът. Ужасно неприятно е усещането, че ти е изменил човек, на когото си вярвал безрезервно, но в такъв случай грешката може би е твоя, а не негова?

Може би именно фактът, че се доверяваш на някого напълно е проблемът. Един от най-големите страхове на жените е половинката им да не им измени. Страхът идва от неизвестното – не е ясно защо мъжете го правят и кога ще решат да изневерят (ако изобщо се случи).

Ето и няколко причини за изневярата, кога се случа и защо изневерява силният пол:

Изневяра

1. Липса на тръпка – това е сходно и за двата пола. Ако между двама ви нещата са се превърнали в по скоро приятелски, отколкото любовни, това би била предпоставка за изневяра. Важно е да се подчертае, че не винаги е така и не се случва на всяка цена. Да гонят жените за голяма част от мъжете е по-интересно, отколкото да ги задържат в живота си.

2. Не правите секс – когато сексът между вас е труден, случва се рядко и е най-вече при инициатива на мъжа, съвсем възможно е той да кръшне. Имайте малко по-голяма увереност и изненадвайте любимия. Вашата непрекъсната умора и мигрена го карат да мисли, че вече не е желан.

3. Това е природен инстинкт – всъщност това е доста тромаво оправдание. Инстинкт звучи дори обидно. В крайна сметка ако жената има същите инстинкти това не се гледа с добро око.

Сексуални проблеми

Изневярата е разделена на само физическа и физическо-емоционална. Която и от двете изневери да се случи – болката е еднакво силна. На жената не й става по-малко неприятно ако знае, че мъжът просто е пожелал някоя моментно.

Моногамността при мъжете не е природна даденост. Ако имате късмет да сте с мъж, който осъзнава, че мерака не е по-важен от приятелството и любовта, значи няма от какво да се боите.

4. Постоянни скандали и забележки – ако му давате акъл за всяко нещо или го карате да се чувства като човек, който нищо не прави правилно, шансът да кръшне е голям. Постоянното ви натякване ще го накарат да потърси разбирателство някъде другаде.

Независимо какви проблеми имате по между си, това не означава, че само мъжът е този, който изневерява. Жените също имат склонност да го правят, особено, когато не се усещат оценени и желани. Най-простото правило е да бъдете честни едни към други и да уважавате човека, когото твърдите, че обичате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати