ezine.bg»Статии»Интимно»Най-глупавите реплики по време на секс

Най-глупавите реплики по време на секс

Говорене по време на секс

Интимността по време на секс е важна и за двамата партньори. Някой необмислен ход или глупава реплика могат бързо да изпарят мераците и на двамата, затова внимавайте какво казвате по време на любовната игра и по време на секса.

Във възбудено състояние и при мъжа и при жената има неща, които е полезно да се изричат и такива, които изобщо не бива да си помисляте да назовавате. Особено ако желаете да срещнете този човек отново. Ето го и списъкът с най-глупавите неща, които можете да кажете по време на секс:

1. „Качил/а си няколко килограма” – дали ще го каже тя или той, няма никакво значение. Подобно изречение убива страстта моментално. В тази реплика влизат и всички останали, които коментират колко напълнял е партньора, че се е отпуснал, има коремче и пр.

Интимност

2. „Тихо, ще ни чуят! ” – не помрачавайте удоволствието и на двамата с това глупаво изречение, защото следващия път ще бъдете съвсем тихи сами в леглото.

3. „Не ме стискай така, ще ме одереш, нараняваш ме и т.н” – ще ви се наложи да потърпите, ако желаете срещите с човека да продължат. Може да му кажете, че сте привърженик на по-нежни отношения по друг начин и задължително в друг момент.

Сексуални проблеми

4. „Не ме пипай тук, не ме пипай там” – ако искате да предизвикате докосване на определени места или да намалите такова на други, най-добре покажете, а не го назовавайте. Сложете ръката на партньора на желаното място, подскажете му, но не охлаждайте любовния ентусиазъм.

5. „Добър ли ти е френският? ” - изобщо не си помисляйте да правите какви и да било намеци за френска любов. Това е желание на човека до вас, ако е искал вероятно е щял да го направи. Но да му кажете в прав текст, че го искате, ще бъде глупаво.

6. „Страхотен/а си, …. ъъъ” – подобно изречение или завършете до „си” или поне бъдете сигурни, че няма да забравите или пък да сбъркате името.

7. „Същата си като бившето ми гадже” – нима това е нещо, което трябва изобщо да споделяте със сегашния си партньор? ! Това е изречение, което не се казва не само по време на секс. Никога не сравнявайте сегашната си половинка с бившата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Слон
Слон
14.12.2013 12:45
Той: - че мръдни малко, де!
Тя: - защо? Преча ли?
0
0
лаик
лаик
14.12.2013 12:42
-Пърди и се!
- не дей- ще го избуташ навън.
0
0
спец
спец
17.03.2013 20:56
Можете да добавите и следните :"Вътре ли е вече?", "Странно, сестра ти също харесва тази поза", "Мръдни малко вляво, защото не виждам телевизора, а Барселона играе" и т.н.
1
0